Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Prøvde meg på kaldhevet pizzadeig igår. Brukte bare bittelitt tørrgjær som det sto i oppskriften og rørte det ut i kaldt vann før jeg hadde oppi mel. Tok olje i bunnen av bollene så deigen ikke skulle sette seg fast. Imorges var de fremdeles helt flate. Hva kan ha skjedd? Er en helt ny tørrgjær. 

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Tipper for lite gjær.

Anonymkode: 7f26b...67d

Skrevet
AnonymBruker skrev (18 minutter siden):

Tipper for lite gjær.

Anonymkode: 7f26b...67d

Hadde 0,5 gram gjær til 464 g mel. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...