lady90 Skrevet 7. juni #1 Skrevet 7. juni Prøvde meg på kaldhevet pizzadeig igår. Brukte bare bittelitt tørrgjær som det sto i oppskriften og rørte det ut i kaldt vann før jeg hadde oppi mel. Tok olje i bunnen av bollene så deigen ikke skulle sette seg fast. Imorges var de fremdeles helt flate. Hva kan ha skjedd? Er en helt ny tørrgjær.
lady90 Skrevet 7. juni Forfatter #3 Skrevet 7. juni AnonymBruker skrev (18 minutter siden): Tipper for lite gjær. Anonymkode: 7f26b...67d Hadde 0,5 gram gjær til 464 g mel.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå