Gjest Shadowlyn Skrevet 17. mars 2006 #1 Skrevet 17. mars 2006 Hvordan blir det? Har ikke bakepulver heller..
Brunhilde Skrevet 17. mars 2006 #2 Skrevet 17. mars 2006 For å si det slik; jeg hadde ikke engang giddet! Du kan like godt ha flatbrød under fyllet...
Arkana Skrevet 17. mars 2006 #3 Skrevet 17. mars 2006 For å si det slik; jeg hadde ikke engang giddet! Du kan like godt ha flatbrød under fyllet... ←
vixen Skrevet 17. mars 2006 #4 Skrevet 17. mars 2006 Så vidt jeg vet er det ikke gjær i italiensk pizza..
Gjest itla Skrevet 17. mars 2006 #5 Skrevet 17. mars 2006 Jo, det er gjær i italienske pizza(bunner) også, men det er veldig lite. Jeg bruker 3 g fersk gjær til to pizzabunner som er ca 40 cm i diameter. Tror ikke det blir noe særlig helt uten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå