Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har kjøpt ferdigkokt scampi naturell, som kan spises uten å gjøre noe med den.

Skal ha salat med masse grønnsaker (Isberg salat, agurk, paprika, sukkererter, vårløk, evt også rødløk, spirer og evt rå gulrot. Dressing blir enten rømmedressing eller creme fraiche på flaske, eller rømme blandet med grønn pesto.

Tenker dere det er best å tilsette scampi kald eller frese den i panna med feks hvitløk eller sweet chilli? Ville dere tilsatt kikerter kalde eller frest med scampien eller droppet kikerter eller droppet kikerter?

Forslag?

Anonymkode: 74738...fd7

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

Jeg har kjøpt ferdigkokt scampi naturell, som kan spises uten å gjøre noe med den.

Skal ha salat med masse grønnsaker (Isberg salat, agurk, paprika, sukkererter, vårløk, evt også rødløk, spirer og evt rå gulrot. Dressing blir enten rømmedressing eller creme fraiche på flaske, eller rømme blandet med grønn pesto.

Tenker dere det er best å tilsette scampi kald eller frese den i panna med feks hvitløk eller sweet chilli? Ville dere tilsatt kikerter kalde eller frest med scampien eller droppet kikerter eller droppet kikerter?

Forslag?

Anonymkode: 74738...fd7

Jeg har også evt mais, hardkokte egg og parmesan, om det evt ville være godt i salaten? Ts

Anonymkode: 74738...fd7

AnonymBruker
Skrevet

Hadde frest scampien som du tenker. Kikerter hadde jeg droppet, men det er fordi jeg ikke tåler kikerter.

Anonymkode: 9cf20...e4a

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Jeg har også evt mais, hardkokte egg og parmesan, om det evt ville være godt i salaten? Ts

Anonymkode: 74738...fd7

Oi, ja det hadde vært smaskens.

Anonymkode: 9cf20...e4a

AnonymBruker
Skrevet

Frese med hvitløk, veldig raskt. Kikerter hadde jeg droppet, eventuelt frest og servert på siden.

Til en annen gang: Ferdigkokte scampi er tørre greier, det blir mye saftigere om du kjøper rå scampi og freser dem.

Anonymkode: 17839...a8b

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (51 minutter siden):

Frese med hvitløk, veldig raskt. Kikerter hadde jeg droppet, eventuelt frest og servert på siden.

Til en annen gang: Ferdigkokte scampi er tørre greier, det blir mye saftigere om du kjøper rå scampi og freser dem.

Anonymkode: 17839...a8b

Rå scampi, kjøper man det typisk på feks Rema frossen disker med Scampi, eller tenker du noe annet? Har aldri testet ut de. Hvordan tilbereder man de? Må tines og fjernes skall? Ts

Anonymkode: 74738...fd7

AnonymBruker
Skrevet

Ts her. Jeg freste raskt scampi med hvitløk i litt olje, bare noen få sekunder (hvitløken hadde surret i oljen i et halvt minutt først). Det ble superdigg.

Droppet gulrot, kikerter, egg og parmesan. Men tilsatte litt fetaost. Gikk for å lage dressing med lettrømme, pesto og en pitte liten klype salt.

Dette ble supergodt og jeg opplevde ikke scampien som tørr, tvert i mot.

Dette blir laget flere ganger!

Anonymkode: 74738...fd7

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...