Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #1 Skrevet 16. mars 2006 Hvordan gjør jeg det? Snitte og koke har jeg fått med meg, men snitte hvor og koke hvor lenge???
Arkana Skrevet 16. mars 2006 #2 Skrevet 16. mars 2006 Snitt et kryss i bunnen og legg dem i kokende vann noen sekunder, det gjør det lett å dra av skinnet.
Plym Skrevet 16. mars 2006 #3 Skrevet 16. mars 2006 Jeg snitter et kryss i motsatt ende av stilkfestet. Har ikke tatt tiden, men det er lett å se når de er ferdige. Da begynner skinnet å krølle seg i snittet. Ha dem over i iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Hilsen Plym
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå