Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #1 Skrevet 16. mars 2006 Jeg blir litt forvirret her... Vi er ganske sikre på at vi ønsker en varm buffet, men er litt lite kreative angående hvilke retter som kan/bør være med. Cateringen har sendt meny, og sier at vi kan velge blant rettene eller bestemme andre retter. Men det er mest vanlige varme retter, f.eks stek av ulike slag, laks, gryteretter osv. Er det lettest å kombinere gryteretter, kylling osv med ris og brød til? Eller tyngre retter som stek og laks med poteter? Eller litt fra begge deler? Hvilket tilbehør kan da være med? Hvis jeg skal foreslå retter selv, hva kan det være? Håper noen har noen tanker om sammensetningen av et buffetbord, eller kan fortelle hvordan de skal ha det selv.
Arkana Skrevet 16. mars 2006 #2 Skrevet 16. mars 2006 Jeg synes litt av alt høres best ut, da får folk akkurat hva de ønsker. Jeg hadde også syntes det var fint med et par paier, noen gode salater (f.eks. pastasalat, couscoussalat e.l.) og noen litt annerledes retter, ikke sånne kjedelige greier som karbonader med løk (som jeg personlig mener ikke hører hjemme i et bryllup). Tenker også det kan være lurt med noen ordentlige vegetarretter, gjerne noe barnevennlig, og noe som passer for allergikere (hvis dere har noen blandt de inviterte).
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #3 Skrevet 16. mars 2006 Og ikke glem skalldyr! I alle varianter! (Særlig hvis bryllupet er på sommeren da! )
Gjest gjest1 Skrevet 16. mars 2006 #4 Skrevet 16. mars 2006 Menyen vår er som følger: Fenalår Spekeskinke Røykt laks Varmrøykt laks Hjort fersk Reinsdyr varmrøykt Fjellaure varmrøykt Karbonadar med steikt lauk Grynasteik Viltgryte Sildesalat Rekesalat Eggerøre Potetsalat Remoulade To salatar Heimebaka brød Dessertar: Marinerte bjørnebær Sjokolademousse Sitronfromasj Himmelsk munnfull (Med cognac, nøtter, sjokolade og bær)
Gjest Gjest Skrevet 17. mars 2006 #5 Skrevet 17. mars 2006 Pai og salater var lurt, Arkana! Passe enkel og lett sommermat. Skalldyr var også en idé. Skal høre me cateringen. Takk for at du delte menyen deres, Veslo! Det ser skikkelig godt ut. Har du noe spesielt tilbehør til hjort og reinsdyr?
Gjest gjest1 Skrevet 17. mars 2006 #6 Skrevet 17. mars 2006 Pai og salater var lurt, Arkana! Passe enkel og lett sommermat. Skalldyr var også en idé. Skal høre me cateringen. Takk for at du delte menyen deres, Veslo! Det ser skikkelig godt ut. Har du noe spesielt tilbehør til hjort og reinsdyr? ← Aaanar ikkje, det er ikkje vi som lagar maten..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå