Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har seks friske aprikoser i kjøleskapet. Hva ville du brukt dem til? Alle forslag mottas med takk!

Anonymkode: 00e74...f71

AnonymBruker
Skrevet

Spist dem som de er.

Anonymkode: f7fda...9ba

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Jeg hadde spist dem naturell, eller laget syltetøy. 

Anonymkode: 91fee...bcd

  • Liker 1
Skrevet

Kjempegodt som topping på kjøleskapsgrøt med vanilje eller kokosyoghurt til, og et strøs med kanel på 😊

Også godt i salater, eller på toppen av skiven med enten gulost, kremost, eller f.eks Brie. 

AnonymBruker
Skrevet

Takk for innspill.

Jeg brukte aprikosene i smuldrepaier sammen med rabarbra, vanilje, sitron og en skvett armagnac, med havregryn, mandelmel, kokos og litt kanel i toppingen. Servert lune med vaniljeis.

Det ble fortreffelig, fungerte godt å kombinere aprikos med rabarbra selv om begge er veldig sure (nok sukker fikset det).

Anonymkode: 00e74...f71

  • Hjerte 1
Skrevet (endret)
AnonymBruker skrev (På 31.5.2025 den 10.27):

Spist dem som de er.

Anonymkode: f7fda...9ba

👇edit 

Endret av NatNat
Skrevet
AnonymBruker skrev (13 timer siden):

Takk for innspill.

Jeg brukte aprikosene i smuldrepaier sammen med rabarbra, vanilje, sitron og en skvett armagnac, med havregryn, mandelmel, kokos og litt kanel i toppingen. Servert lune med vaniljeis.

Det ble fortreffelig, fungerte godt å kombinere aprikos med rabarbra selv om begge er veldig sure (nok sukker fikset det).

Anonymkode: 00e74...f71

høres nydelig ! men aprikoser skal ikke være ekstremt sure, de var nok litt umodne. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...