AnonymBruker Skrevet 28. mai #1 Skrevet 28. mai Gjør dere det? Vurderer det nå, men er skeptisk til rå fisk. Tenkte å bestille fritert scampi og softshellkrabbe. Finner på mattilsynet at enkelte deler av krabben skal unngås, men ingenting om softshellkrabbe. Det er vel ikke den brune delen som brukes i sushi? Anonymkode: c5be8...dbd
AnonymBruker Skrevet 28. mai #2 Skrevet 28. mai Jeg har spist sushi med rå fisk mange ganger. Regner ikke med at det brukes noe brunmat fra krabbe nei. Brunmat er uansett ikke farlig på samme måte som for eksempel listeria eller toxoplasma, men det anbefales ikke på grunn av høyt innhold av miljøgifter. Anonymkode: 13404...9bb 1
AnonymBruker Skrevet 28. mai #3 Skrevet 28. mai Ja jeg spiste sushi mange ganger i svangerskapet. Spiste til og med en selvfiska røye selv om det ikke er anbefalt, men gjorde det ikke på fast basis og det er vel det som spiller en rolle mtp miljøgifter. Anonymkode: 0fef4...685
AnonymBruker Skrevet 28. mai #4 Skrevet 28. mai Ja, men spiste ikke fersk tunfisk. Anonymkode: 13540...90f
AnonymBruker Skrevet 28. mai #5 Skrevet 28. mai Jeg holdte meg til friterte greier, for å være på den sikre siden. Anonymkode: ec541...8b2
AnonymBruker Skrevet 28. mai #6 Skrevet 28. mai Spiste sushi (nylaget på restaurant) med god samvittighet, bortsett fra de fiskeslagene som ikke anbefales på grunn av miljøgifter. Anonymkode: 1a732...0bd
AnonymBruker Skrevet 28. mai #7 Skrevet 28. mai Jeg spiste friterte sushi og vegetarsushi for å være på den sikre siden da jeg var gravid. Anonymkode: 72759...a46 1
AnonymBruker Skrevet 28. mai #8 Skrevet 28. mai Jeg spiste sushi som vanlig utenom fiskeslagene som frarådes på Helse Norge. Ingen vits i å være mer katolsk enn Paven. Anonymkode: fa764...e5c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå