Gå til innhold

Hvordan få blomkålsuppe med biter og tynnere suppe?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har tidligere kjørt alt med stavmikser. Men syns det er godt med ordentlige biter i. Men syns blomkålen lett blir most uansett.

Anonymkode: bef26...8f1

AnonymBruker
Skrevet

Du må ta av noen biter før du moser suppen så får du biter/buketter som du kan ha i suppen eller direkte i tallerkenen. Tynnere suppe får du ved å bruke mer væske eller tynne den ut med grønnsakskraft. 

Anonymkode: b62bc...580

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Du tar ut noen av bitene relativt tidlig, blomkål skal. ikke ha mye varme før all tyggemotstand forsvinner. Kutter eventuelt til den størrelsen du ønsker. Lar resten koke en stund til,kjører så med stavmikser. 

Anonymkode: 5c07c...c79

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Du kan også droppe morningen. Jeg foretrekker det.

Anonymkode: 45fa0...85d

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Du kan også droppe morningen. Jeg foretrekker det.

Anonymkode: 45fa0...85d

Ja jeg hater morninger jeg også. Skal droppe det fra nå av. 

Anonymkode: 3cb75...31f

  • Liker 5
Skrevet
AnonymBruker skrev (44 minutter siden):

Har tidligere kjørt alt med stavmikser. Men syns det er godt med ordentlige biter i. Men syns blomkålen lett blir most uansett.

Anonymkode: bef26...8f1

Da må du tilsette biter av blomkål og mer væske 

AnonymBruker
Skrevet

Om du foretrekker litt harde blomkålbiter så plukker du de ut og koker de ikke opp sammen med den delen av blomkålen du bruker stavmikser med. Lag suppen ferdig og ha i mer væske/mindre jevning for tynnere suppe også tilsetter du de ukokte blomkålbitene til slutt så de bare får trekke noen minutter i suppen. 

Anonymkode: 9d754...f6d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...