Gjest Gamle Alex Skrevet 16. mars 2006 #21 Skrevet 16. mars 2006 Ja, media har jo tvunget dem i kne. Nå skal vi vel få en oppfølging fra medias side om galskapen ved å kaste så mange tonn med mat. ← Så du vet bedre enn mattilsynet?
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #22 Skrevet 16. mars 2006 Gambler ikke med ungenes liv og helse, selv om risikoen sikkert tilsvarer dråpen i havet. Å kutte ut kjøtt en periode er ikke noe stort offer. ← Kjører du bil med barna, eller lar dem sitte på med andre i bil? Eller man kan rett og slett steke maten sin skikkelig. ← hvis man liker rått kjøtt må man eventuelt spise biff eller andre kjøttstykker, ikke kvernete kjøttprodukter. men med dette hysteriet som råder nå, kan man jo håpe at kjøttdeigen snart kommer på tilbud. Da skal jeg fylle opp fryseren til en billig penge
Gjest Camelia Skrevet 16. mars 2006 #23 Skrevet 16. mars 2006 (endret) Kjører du bil med barna, eller lar dem sitte på med andre i bil? ← Ja, det gjør jeg. Jeg kan selvfølgelig ikke eliminere alle farene som lurker. Men potensielle farer det er enkelt å gjøre noe med, som å la være å spise kjøtt en kort periode, det synes jeg er grei skuring. Synes det er en billig og uproblematisk forsikring, når forholdene er så uklare som de er. Godt stekt eller ikke. Endret 16. mars 2006 av Camelia
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #24 Skrevet 16. mars 2006 Her er listen: Rå Karbonadedeig Rå Kjøttdeig Rå Familiedeig Rå Kjøttfarse Rå hamburgere Alle andre former for rå ”burgere” Alle former for rå kjøttkaker og karbonader Alle andre former for rå deiger og farser laget av storfekjøtt www.mattilsynet.no
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #25 Skrevet 16. mars 2006 http://matportalen.no/Saker/1142517667.17 Direkte link.
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #26 Skrevet 16. mars 2006 http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=120451 Enda en er smittet. Denne gangen et barn rundt tenårene.
Gjest Karolina Skrevet 16. mars 2006 #27 Skrevet 16. mars 2006 Det er tydeligvis vanlig å servere rått kjøtt her i landet. ← Enig, tåpelig.....det var nytt for meg at såpass mange mennesker i dette landet ikke steker kjøttet før de spiser det!
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #28 Skrevet 16. mars 2006 Her er listen: Rå Karbonadedeig Rå Kjøttdeig Rå Familiedeig Rå Kjøttfarse Rå hamburgere Alle andre former for rå ”burgere” Alle former for rå kjøttkaker og karbonader Alle andre former for rå deiger og farser laget av storfekjøtt www.mattilsynet.no ← Men dette gjelder i Sverige, der kan man handle trygt, hyggelig og rimelig!
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #29 Skrevet 16. mars 2006 Norsk elg er visst ikke trygt for tiden heller. Jeg tror jeg holder meg unna alt norskt kjøtt i hele 2006 jeg og satser på laks og breiflabb isteden
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #30 Skrevet 16. mars 2006 Enig, tåpelig.....det var nytt for meg at såpass mange mennesker i dette landet ikke steker kjøttet før de spiser det! ← Det kan jo hende at det rå kjøttet har vært nær annen mat før tilberedning, eller dårlig håndvask/ utstyrsvask er involvert. (Ellers er rått kjøtt veldig godt! )
Gjest Varg-Menja Skrevet 16. mars 2006 #31 Skrevet 16. mars 2006 Fullstendig enig. Jeg synes de burde ha trukket alle mistenkelige kjøttprodukter fra butikker umiddelbart. ← Jeg synes de burde selge den kjøttdeigen de er usikre på til redusert pris, slik at vi som ikke er hysteriske og steker maten kunne fyllt opp fryseren til en rimelig penge...
monja Skrevet 16. mars 2006 #32 Skrevet 16. mars 2006 Synes jeg har sett kjøttdeig på tilbud flere steder i det siste jeg. Men vi spiser stort sett kjøttdeig av svin vi da.
Gjest Camelia Skrevet 16. mars 2006 #33 Skrevet 16. mars 2006 Regner med at dere som bare fnyser og kaller folk hysteriske og tåpelige ikke har små barn selv.
Gjest Gjest Skrevet 16. mars 2006 #34 Skrevet 16. mars 2006 Synes jeg har sett kjøttdeig på tilbud flere steder i det siste jeg. Men vi spiser stort sett kjøttdeig av svin vi da. ← Javel? det er da like viktig å steke kjøttdeig av svin. Det kan komme tarmbakterier i alle kvernete kjøttprodukter uansett hvilket dyr det stammer fra. Man bør bruke to ulike fjøler til kjøtt og andre matvarer. God håndvask er også viktig.
Gjest Gjesta Skrevet 16. mars 2006 #35 Skrevet 16. mars 2006 Regner med at dere som bare fnyser og kaller folk hysteriske og tåpelige ikke har små barn selv. ← Jeg har små barn, jeg syns det er litt hysterisk.
Gjest Camelia Skrevet 16. mars 2006 #36 Skrevet 16. mars 2006 Jeg er temmelig lite hysterisk ellers, så da får jeg vel bare være "litt" hysterisk i akkurat denne sammenhengen.
kjellebassen Skrevet 16. mars 2006 #38 Skrevet 16. mars 2006 Kjøp kjøttet deres i Sverige så slipper dere det problemet
Ravenna Skrevet 16. mars 2006 #39 Skrevet 16. mars 2006 Kjøp kjøttet deres i Sverige så slipper dere det problemet ← Så svensker er til å stole på? haha
Gjest Varg-Menja Skrevet 16. mars 2006 #40 Skrevet 16. mars 2006 Regner med at dere som bare fnyser og kaller folk hysteriske og tåpelige ikke har små barn selv. ← Jeg tror ikke jeg har anlegg for å bli hysterisk, bare fordi jeg får barn... Hadde nok tenkt akkurat det samme som jeg har gjort nå, dersom jeg hadde barn, nemlig at så lenge kjøttdeigen ikke kommer i kontakt med andre matvarer, og vi steker kjøttet skikkelig, så holder det lenge som forhåndsregler.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå