AnonymBruker Skrevet 22. mai #1 Skrevet 22. mai Baker bunnen, sjokoladekake der jeg vispet egg og sukker til eggedosis. Smelte smør, ha i sjokolade og avkjøl. Men når jeg da tar den avkjølte smør/sjokolade blandingen i eggedosisen, mister eggedosisen sitt volum, og blir liksom til tynn suppe. forstår ikke hva jeg gjør feil. Videre skal hvetemel og bakepulver vendes i. Men skal det være sånn, tynn suppe liksom, og jeg tar i hvetemelet nå og setter den i ovnen? Anonymkode: b70c6...bdf
AnonymBruker Skrevet 22. mai #2 Skrevet 22. mai Litt usikker på hva du mener, men du kan jo prøve å ha i det smeltete smøret og sjokoladen til slutt. Du kan jo se her Anonymkode: 2a644...ee6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå