Gå til innhold

Hjelp1 Baker kake :)


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Baker bunnen, sjokoladekake der jeg vispet egg og sukker til eggedosis. Smelte smør, ha i sjokolade og avkjøl. 

Men når jeg da tar den avkjølte smør/sjokolade blandingen i eggedosisen, mister eggedosisen sitt volum, og blir liksom til tynn suppe. forstår ikke hva jeg gjør feil. Videre skal hvetemel og bakepulver vendes i. Men skal det være sånn, tynn suppe liksom, og jeg tar i hvetemelet nå og setter den i ovnen? 

Anonymkode: b70c6...bdf

AnonymBruker
Skrevet

Litt usikker på hva du mener, men du kan jo prøve å ha i det smeltete smøret og sjokoladen til slutt. Du kan jo se her 

 

Anonymkode: 2a644...ee6

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...