Gjest Anonymous Skrevet 20. november 2002 #1 Del Skrevet 20. november 2002 Hei alle sammen. Er begynt å bli lei av å lage dip av yoghurt naturell og disse dipmixene til Maarud, så jeg lurte på om noen av dere har en sunn og god oppskrift å dele med meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Minnie Emmerdale Skrevet 20. november 2002 #2 Del Skrevet 20. november 2002 Jeg synes lettrømme er adskillig bedre som basis for dip enn yoghurt naturell. Prøv lettrømme med sitron, pepper, finhakket paprika og ferske urter som basilikum og sitronmelisse. Milla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa Skrevet 20. november 2002 #3 Del Skrevet 20. november 2002 Blander yoghurt naturell med det jeg måtte ha i huset. en liten boks yoghurt 1 fedd hvitløk 1 ts sterk sennep eller chilisaus. litt finhakket sylteagurk Smak til med salt og pepper en liten boks yoghurt 3 ss hakket friske urter. x: timian, rosmarin, basilikum, gressløk osv. Smak til med salt og pepper Andre ting kan være karripulver, hakket chili, grillsaus. Bare fantasien setter grenser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Frøken Dings Skrevet 20. november 2002 #4 Del Skrevet 20. november 2002 Tzatsiki er godt som dip, jeg pleier å lage den av enten rømme eller yoghurt. (yoghurten må siles først ellers blir dipen veldig tyntflytende.) Bland et beger rømme/yoghurt med 1 raspet avrent slangeagurk tilsatt litt salt og et par fedd hvitløk. Smak til med salt og pepper og evt. litt sitronsaft. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Midnattsol Skrevet 20. november 2002 #5 Del Skrevet 20. november 2002 Der "knabba" du forslaget mitt Frøken Dings Tzatsiki er kjempegodt, og jeg bruker også å spise det til en pastasalat og jeg pleier å lage. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 21. november 2002 #6 Del Skrevet 21. november 2002 1 berger lettrømme og 2 poser Knorr Gresk Dressing - blir litt lik Tzatziki men er nydelig både som dip, salatdressing og som fyll i bakte poteter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå