Gå til innhold

Hvordan i he... bruker man essens flasker?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Dere vet de små som ser ut som en krukke med handtak, skulle ha vaniljeessens i en oppskrift, skrudde av korken, men det kom ko ikke ut noe uansett hvordan jeg helte eller forsiktig ristet i den, til slutt måtte jeg gi den et par kraftige rist og da kom det masse ut. Jeg skulle bare ha 5 dråper så hele greia smakte overkill vaniljeessens. 

Hvordan bruker man en?

Anonymkode: bab3b...22f

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/1842087-hvordan-i-he-bruker-man-essens-flasker/
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (8 minutter siden):

Feilen din er at du har rista forsiktig. De ny flaskene krever at du rister som om du er jævlig irritert(jeg var jævlig irritert). De nye flaskene liker ikke å bli behandlet forsiktig.

Anonymkode: ea091...09c

Jeg var sikkert nærmere jævlig forbanna da jeg til slutt rista den, får prøve før det blir så aggressivt neste gang. Vurderte faktisk å slå i stykker plast tuten, så vanskelig var den

Anonymkode: bab3b...22f

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (23 timer siden):

Jeg var sikkert nærmere jævlig forbanna da jeg til slutt rista den, får prøve før det blir så aggressivt neste gang. Vurderte faktisk å slå i stykker plast tuten, så vanskelig var den

Anonymkode: bab3b...22f

Da burde du jo gjort dette over vasken eller ute, og ikke i bakebollen hvis du ikke var beredt til å lage ny røre. Det blir litt som om jeg skal lage pavlova. Jeg skiller alltid ett og ett egg og setter hviten i en egen bolle etterhvert, for å slippe å potensielt ødelegge 4 eggehviter om den siste plommen sprekker. .. Noe sier meg at du mangler litt dømmekraft og evne til refleksjon i handling… 

Anonymkode: 4a2be...491

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
AnonymBruker skrev (8 timer siden):

Da burde du jo gjort dette over vasken eller ute, og ikke i bakebollen hvis du ikke var beredt til å lage ny røre. Det blir litt som om jeg skal lage pavlova. Jeg skiller alltid ett og ett egg og setter hviten i en egen bolle etterhvert, for å slippe å potensielt ødelegge 4 eggehviter om den siste plommen sprekker. .. Noe sier meg at du mangler litt dømmekraft og evne til refleksjon i handling… 

Anonymkode: 4a2be...491

Basert på dette tenker jeg at du er en bedreviter som holder så høy standard til deg selv at du i grunn ikke makter tanken på å gjøre feil en gang, du er en usikker person som skynder deg å sparke nedover der du kan for å høye deg selv litt opp, du vet når noe går ned går du opp! 

Anonymkode: bab3b...22f

  • Liker 2

Annonse

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Basert på dette tenker jeg at du er en bedreviter som holder så høy standard til deg selv at du i grunn ikke makter tanken på å gjøre feil en gang, du er en usikker person som skynder deg å sparke nedover der du kan for å høye deg selv litt opp, du vet når noe går ned går du opp! 

Anonymkode: bab3b...22f

Du må gjerne mene det. Jeg ser på det som sunn fornuft. 

Anonymkode: 4a2be...491

  • Liker 1

Gå for et reagens-glass-lignende glass med skulokk og et brunt pulver i stedet, virker som malt vaniljestang. Krever oppvarming, men smaker vanilje og ikke essens. Prisen snakker vi ikke om, glasset holder flere år hos vanilje-junkiene her.

Blmrk kakemoms

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...