AnonymBruker Skrevet 22. mai #1 Skrevet 22. mai Dere vet de små som ser ut som en krukke med handtak, skulle ha vaniljeessens i en oppskrift, skrudde av korken, men det kom ko ikke ut noe uansett hvordan jeg helte eller forsiktig ristet i den, til slutt måtte jeg gi den et par kraftige rist og da kom det masse ut. Jeg skulle bare ha 5 dråper så hele greia smakte overkill vaniljeessens. Hvordan bruker man en? Anonymkode: bab3b...22f
AnonymBruker Skrevet 22. mai #3 Skrevet 22. mai Feilen din er at du har rista forsiktig. De ny flaskene krever at du rister som om du er jævlig irritert(jeg var jævlig irritert). De nye flaskene liker ikke å bli behandlet forsiktig. Anonymkode: ea091...09c 1
AnonymBruker Skrevet 22. mai #4 Skrevet 22. mai AnonymBruker skrev (8 minutter siden): Feilen din er at du har rista forsiktig. De ny flaskene krever at du rister som om du er jævlig irritert(jeg var jævlig irritert). De nye flaskene liker ikke å bli behandlet forsiktig. Anonymkode: ea091...09c Jeg var sikkert nærmere jævlig forbanna da jeg til slutt rista den, får prøve før det blir så aggressivt neste gang. Vurderte faktisk å slå i stykker plast tuten, så vanskelig var den Anonymkode: bab3b...22f
AnonymBruker Skrevet 23. mai #5 Skrevet 23. mai AnonymBruker skrev (23 timer siden): Jeg var sikkert nærmere jævlig forbanna da jeg til slutt rista den, får prøve før det blir så aggressivt neste gang. Vurderte faktisk å slå i stykker plast tuten, så vanskelig var den Anonymkode: bab3b...22f Da burde du jo gjort dette over vasken eller ute, og ikke i bakebollen hvis du ikke var beredt til å lage ny røre. Det blir litt som om jeg skal lage pavlova. Jeg skiller alltid ett og ett egg og setter hviten i en egen bolle etterhvert, for å slippe å potensielt ødelegge 4 eggehviter om den siste plommen sprekker. .. Noe sier meg at du mangler litt dømmekraft og evne til refleksjon i handling… Anonymkode: 4a2be...491 1 1
AnonymBruker Skrevet 23. mai #6 Skrevet 23. mai AnonymBruker skrev (8 timer siden): Da burde du jo gjort dette over vasken eller ute, og ikke i bakebollen hvis du ikke var beredt til å lage ny røre. Det blir litt som om jeg skal lage pavlova. Jeg skiller alltid ett og ett egg og setter hviten i en egen bolle etterhvert, for å slippe å potensielt ødelegge 4 eggehviter om den siste plommen sprekker. .. Noe sier meg at du mangler litt dømmekraft og evne til refleksjon i handling… Anonymkode: 4a2be...491 Basert på dette tenker jeg at du er en bedreviter som holder så høy standard til deg selv at du i grunn ikke makter tanken på å gjøre feil en gang, du er en usikker person som skynder deg å sparke nedover der du kan for å høye deg selv litt opp, du vet når noe går ned går du opp! Anonymkode: bab3b...22f 2
AnonymBruker Skrevet 23. mai #7 Skrevet 23. mai AnonymBruker skrev (1 time siden): Basert på dette tenker jeg at du er en bedreviter som holder så høy standard til deg selv at du i grunn ikke makter tanken på å gjøre feil en gang, du er en usikker person som skynder deg å sparke nedover der du kan for å høye deg selv litt opp, du vet når noe går ned går du opp! Anonymkode: bab3b...22f Du må gjerne mene det. Jeg ser på det som sunn fornuft. Anonymkode: 4a2be...491 1
AnonymBruker Skrevet 24. mai #8 Skrevet 24. mai Jeg bare holde de opp ned, så kommer det ut en og en dråpe, og tar lengst tid med den første dråpen. Ha tålmodighet! Anonymkode: d6f23...2e8 1
Devilmom Skrevet 24. mai #9 Skrevet 24. mai Jeg bruker å fjerne eller ødelegge plast proppen,da blir det enklere å få ut essensen.
AnonymBruker Skrevet 24. mai #10 Skrevet 24. mai Hold den på skrå, så drypper det ut en og en dråpe. Øv over vasken først. Anonymkode: af0c9...ea2 1
AnonymBruker Skrevet 24. mai #11 Skrevet 24. mai Jeg holder den på skrå, og tapper med en finger i bunnen. Da kommer det alltid en og en dråpe. Anonymkode: 6d98b...6e1 1
carlberner1 Skrevet 29. mai #12 Skrevet 29. mai Gå for et reagens-glass-lignende glass med skulokk og et brunt pulver i stedet, virker som malt vaniljestang. Krever oppvarming, men smaker vanilje og ikke essens. Prisen snakker vi ikke om, glasset holder flere år hos vanilje-junkiene her. Blmrk kakemoms
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå