Gå til innhold

Hvordan i he... bruker man essens flasker?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Dere vet de små som ser ut som en krukke med handtak, skulle ha vaniljeessens i en oppskrift, skrudde av korken, men det kom ko ikke ut noe uansett hvordan jeg helte eller forsiktig ristet i den, til slutt måtte jeg gi den et par kraftige rist og da kom det masse ut. Jeg skulle bare ha 5 dråper så hele greia smakte overkill vaniljeessens. 

Hvordan bruker man en?

Anonymkode: bab3b...22f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Feilen din er at du har rista forsiktig. De ny flaskene krever at du rister som om du er jævlig irritert(jeg var jævlig irritert). De nye flaskene liker ikke å bli behandlet forsiktig.

Anonymkode: ea091...09c

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (8 minutter siden):

Feilen din er at du har rista forsiktig. De ny flaskene krever at du rister som om du er jævlig irritert(jeg var jævlig irritert). De nye flaskene liker ikke å bli behandlet forsiktig.

Anonymkode: ea091...09c

Jeg var sikkert nærmere jævlig forbanna da jeg til slutt rista den, får prøve før det blir så aggressivt neste gang. Vurderte faktisk å slå i stykker plast tuten, så vanskelig var den

Anonymkode: bab3b...22f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (23 timer siden):

Jeg var sikkert nærmere jævlig forbanna da jeg til slutt rista den, får prøve før det blir så aggressivt neste gang. Vurderte faktisk å slå i stykker plast tuten, så vanskelig var den

Anonymkode: bab3b...22f

Da burde du jo gjort dette over vasken eller ute, og ikke i bakebollen hvis du ikke var beredt til å lage ny røre. Det blir litt som om jeg skal lage pavlova. Jeg skiller alltid ett og ett egg og setter hviten i en egen bolle etterhvert, for å slippe å potensielt ødelegge 4 eggehviter om den siste plommen sprekker. .. Noe sier meg at du mangler litt dømmekraft og evne til refleksjon i handling… 

Anonymkode: 4a2be...491

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (8 timer siden):

Da burde du jo gjort dette over vasken eller ute, og ikke i bakebollen hvis du ikke var beredt til å lage ny røre. Det blir litt som om jeg skal lage pavlova. Jeg skiller alltid ett og ett egg og setter hviten i en egen bolle etterhvert, for å slippe å potensielt ødelegge 4 eggehviter om den siste plommen sprekker. .. Noe sier meg at du mangler litt dømmekraft og evne til refleksjon i handling… 

Anonymkode: 4a2be...491

Basert på dette tenker jeg at du er en bedreviter som holder så høy standard til deg selv at du i grunn ikke makter tanken på å gjøre feil en gang, du er en usikker person som skynder deg å sparke nedover der du kan for å høye deg selv litt opp, du vet når noe går ned går du opp! 

Anonymkode: bab3b...22f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Basert på dette tenker jeg at du er en bedreviter som holder så høy standard til deg selv at du i grunn ikke makter tanken på å gjøre feil en gang, du er en usikker person som skynder deg å sparke nedover der du kan for å høye deg selv litt opp, du vet når noe går ned går du opp! 

Anonymkode: bab3b...22f

Du må gjerne mene det. Jeg ser på det som sunn fornuft. 

Anonymkode: 4a2be...491

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg bare holde de opp ned, så kommer det ut en og en dråpe, og tar lengst tid med den første dråpen. Ha tålmodighet!

Anonymkode: d6f23...2e8

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker å fjerne eller ødelegge plast proppen,da blir det enklere å få ut essensen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hold den på skrå, så drypper det ut en og en dråpe. Øv over vasken først.

 

Anonymkode: af0c9...ea2

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg holder den på skrå, og tapper med en finger i bunnen.

Da kommer det alltid en og en dråpe.

Anonymkode: 6d98b...6e1

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...