AnonymBruker Skrevet 21. mai #1 Skrevet 21. mai Flere pakker kjøttdeig av hjort (så magert kjøtt). De har lagt sammen og glemte å ta i fryser igjen. Det er to dager siden. Antar de har tint veldig sakte da de lå sammen. Kjennes litt kald ut enda, men ikke fryst. Kan de fryses igjen? Eller lage opp feks karbonader og fryse igjen? Anonymkode: 733dd...e05
AnonymBruker Skrevet 21. mai #2 Skrevet 21. mai Ville stekt de før de evt fryses igjen. Ikke fordi det er farlig, men kvaliteten forringes av flere innfrysinger. Anonymkode: 4d16e...080 2
Ullvott Skrevet 21. mai #3 Skrevet 21. mai De kan antakelig fryses igjen direkte, men selv er jeg ganske forsiktig av meg og ville stekt det først. Enten hadde jeg stekt karbonader, eller så hadde jeg stekt karbonadedeigen som den er, og frosset den ned igjen i passende porsjoner. Da er det enkelt å bruke det i gryter og slikt. 2
Gjest jegerrinne Skrevet 21. mai #4 Skrevet 21. mai Så lenge det ikke lukter bruk det. Viltkjøtt tåler ofte mer en gris. Vi har nå tatt opp biff kjøtt tint, kvernet og så putet i fryseren igjen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå