Gå til innhold

Hvordan få tykkere glasur av melis?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei

Her sere dere mjffins med to typer glasur. Den med rød og grønn strøssel på har jeg laget. Jeg får ikke til tykk type glasur slik de muffinsene med jordbær og blåbær har. Ser dere forskjellen? Min blir tynn og flytende og gjennomsiktig mens jeg vil ha tykk og mer hvit aktig. Jeg bruker vann og melis.

Screenshot_20250521_123127_Gallery.jpg

20250517_121504.jpg

Anonymkode: da479...0c3

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bruk eggehvite istedenfor vann.

  • Liker 7
  • Nyttig 3
AnonymBruker
Skrevet

Du kunne med fordel avkjølt melis og vann blandingen din, itllegg har du nok brukt for mye vann. 

Gode tips finner du med ett raskt googlesøk

Anonymkode: 50849...789

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
tøydokka skrev (5 minutter siden):

Bruk eggehvite istedenfor vann.

Hvordan smaker rå eggehvite?

 

Ts

Anonymkode: da479...0c3

AnonymBruker
Skrevet

Du må bytte ut vannet med eggehvite og piske i kjøkkenmaskin. Blir superfin glasur da. Kan og ha litt sitronsaft i, men bare litt. Eggehvite smaker ingenting.

Anonymkode: 5997b...564

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Hvordan smaker rå eggehvite?

 

Ts

Anonymkode: da479...0c3

Ikke så mye i seg selv. 

AnonymBruker
Skrevet

Eggehvite og melis piskes vel og lenge. Blir den nydeligste hvite glasuren. Hilsen konditor 😊

Anonymkode: 4851d...875

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (20 minutter siden):

Eggehvite og melis piskes vel og lenge. Blir den nydeligste hvite glasuren. Hilsen konditor 😊

Anonymkode: 4851d...875

 

AnonymBruker skrev (33 minutter siden):

Du må bytte ut vannet med eggehvite og piske i kjøkkenmaskin. Blir superfin glasur da. Kan og ha litt sitronsaft i, men bare litt. Eggehvite smaker ingenting.

Anonymkode: 5997b...564

Kan jeg piske det får hånd også? Jeg skal bare ha litt glasur til 4-5 muffins. 

Anonymkode: da479...0c3

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Eggehvite og melis piskes vel og lenge. Blir den nydeligste hvite glasuren. Hilsen konditor 😊

Anonymkode: 4851d...875

Jeg lagde nå. Men den blir ikke så stiv. Er fortsatt bittelitt flytende

Anonymkode: da479...0c3

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (11 minutter siden):

Jeg lagde nå. Men den blir ikke så stiv. Er fortsatt bittelitt flytende

Anonymkode: da479...0c3

Da må du piske mer :)

Anonymkode: 00cce...ef8

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 minutter siden):

Da må du piske mer :)

Anonymkode: 00cce...ef8

Jeg tok eggehvite av ett egg. Og ca 1.5/2 dl melis. Tok melis på slump. Vet ikke om det var riktig mengde og om det var defor den ikke ble så hard. Var fortatt litt flytende

Anonymkode: da479...0c3

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (8 minutter siden):

Da må du piske mer :)

Anonymkode: 00cce...ef8

Pisket i 10 min

Anonymkode: da479...0c3

Skrevet

Det er bare å tilsette mer melis, litt etter litt, til du har den konsistensen du vil ha.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Mindre vann.

Anonymkode: c6e18...d50

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Eggehvite og melis piskes vel og lenge. Blir den nydeligste hvite glasuren. Hilsen konditor 😊

Anonymkode: 4851d...875

Er det mulig å få salmonella e.l. av det?

Anonymkode: c6e18...d50

Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Er det mulig å få salmonella e.l. av det?

Anonymkode: c6e18...d50

Ikke i Norge, nei.

  • Nyttig 2
Skrevet
AnonymBruker skrev (33 minutter siden):

Jeg lagde nå. Men den blir ikke så stiv. Er fortsatt bittelitt flytende

Anonymkode: da479...0c3

Men da er det jo bare å tilsette mer melis!! 

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Hvordan smaker rå eggehvite?

 

Ts

Anonymkode: da479...0c3

I glasur? Ingenting. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...