AnonymBruker Skrevet mandag kl 09:42 #1 Del Skrevet mandag kl 09:42 Noen som vet om pavlova'en jeg laget på 17mai, er god idag? Altså med krem og bær på. Laget kremen utpå dagen på 17mai og tok den og bærene på da. Er kremen fortsatt god idag, eller er kremen dårlig nå? Jeg vet marengsen kan bli bløt/seig, men jeg lurer på kremen. Anonymkode: c9d51...8a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 09:50 #2 Del Skrevet mandag kl 09:50 Så lenge den ikke har stått for lenge ute og at kremen er godt innenfor datoen på kartongen går det helt fint. Brukte du fløte som hadde en dag igjen hadde jeg derimot vært mer skeptisk. Anonymkode: cd019...063 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 09:55 #3 Del Skrevet mandag kl 09:55 Lukt og smak. Om det ikke lukter surt av kremen, tipper jeg den er fint spiselig. Men du kan ikke regne med at marengsen er så veldig sprø lenger. Det er jo kun når den er ganske fersk. Anonymkode: d72ac...db9 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BobbySocks Skrevet mandag kl 10:05 #4 Del Skrevet mandag kl 10:05 Smak. Vil tro den er helt fin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 11:40 #5 Del Skrevet mandag kl 11:40 AnonymBruker skrev (1 time siden): Så lenge den ikke har stått for lenge ute og at kremen er godt innenfor datoen på kartongen går det helt fint. Brukte du fløte som hadde en dag igjen hadde jeg derimot vært mer skeptisk. Anonymkode: cd019...063 Takk for svar. Den stod ikke lenge ute og det var lenge til fløten gikk ut. Anonymkode: c9d51...8a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 11:42 #6 Del Skrevet mandag kl 11:42 AnonymBruker skrev (1 time siden): Lukt og smak. Om det ikke lukter surt av kremen, tipper jeg den er fint spiselig. Men du kan ikke regne med at marengsen er så veldig sprø lenger. Det er jo kun når den er ganske fersk. Anonymkode: d72ac...db9 Luktet på den men kjente bare "vanlig" kremlukt. Ja jeg synts marengsen er nesten bedre når kremen har vært på litt, f.eks dagen etter😂🤩 men i går var vi i et annet selskap og hadde kaker, så orket liksom ikke pavlova i går. Anonymkode: c9d51...8a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 11:42 #7 Del Skrevet mandag kl 11:42 BobbySocks skrev (1 time siden): Smak. Vil tro den er helt fin. Takk for svar! Anonymkode: c9d51...8a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 11:44 #8 Del Skrevet mandag kl 11:44 Min er helt fin ennå, nesten bedre nå enn fersk 😁 men må såklart ha stått kjølig. Anonymkode: b8d38...2fa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 11:49 #9 Del Skrevet mandag kl 11:49 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): Luktet på den men kjente bare "vanlig" kremlukt. Ja jeg synts marengsen er nesten bedre når kremen har vært på litt, f.eks dagen etter😂🤩 men i går var vi i et annet selskap og hadde kaker, så orket liksom ikke pavlova i går. Anonymkode: c9d51...8a5 Jeg synes det er flere kaker med krem på, som nesten er bedre dag 2 og 3. Og så lenge man holder kaken mest kjølig, og ikke bruker "gammel" kremfløte, så skal det noen dager til før kremen faktisk blir sur. (Og da pleier det å være ganske greit å både lukte og smake det.) Anonymkode: d72ac...db9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 11:58 #10 Del Skrevet mandag kl 11:58 Vil tro den er helt fin, kos deg 🥰 Jeg har laget kræsj av det: smuldrer ting opp, blander det og har det lagvis i en bolle. Funker fint det. Anonymkode: d59c7...71a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå