AnonymBruker Skrevet 16. mai #1 Skrevet 16. mai Kan den reddes? Fulgte oppskriften, men den er flytende 😒 Anonymkode: d03c7...cb9
AnonymBruker Skrevet 16. mai #2 Skrevet 16. mai Hvordan få kremen til suksessterte stiv? tilsetter du litt iskaldt vann og pisker skikkelig kraftig Anonymkode: 5203f...be7
AnonymBruker Skrevet 16. mai #3 Skrevet 16. mai Har du hatt den noen timer i kjøleskapet? Anonymkode: 42cc7...c18 1
AnonymBruker Skrevet 16. mai #4 Skrevet 16. mai AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Har du hatt den noen timer i kjøleskapet? Anonymkode: 42cc7...c18 Den har stått siden i går Anonymkode: d03c7...cb9
AnonymBruker Skrevet 16. mai #5 Skrevet 16. mai AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Hvordan få kremen til suksessterte stiv? tilsetter du litt iskaldt vann og pisker skikkelig kraftig Anonymkode: 5203f...be7 Takk, hvor mye vann? Anonymkode: d03c7...cb9
AnonymBruker Skrevet 16. mai #6 Skrevet 16. mai AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Takk, hvor mye vann? Anonymkode: d03c7...cb9 jeg googlet - du kan jo google også Anonymkode: 5203f...be7 1
AnonymBruker Skrevet 16. mai #7 Skrevet 16. mai Men den skal jo ikke stivne i kjøleskapet? Den skal tykne når du varmer eggeplomme, fløte, sukker og vanilje, og så kjøles litt ned (romtemperatur PLUSS). Når du rører inn romtemperert smør skal den renne SAKTE utover. Den skal ha tyknet litt altså, men ikke være STIV. Setter du den i kjøleskapet vil smøret i kremen gjøre kremen hard. Når smøret "varmes" opp igken senere kan du smøre kremen på kaken… Anonymkode: 7690f...37b 4
AnonymBruker Skrevet 17. mai #8 Skrevet 17. mai Den skal bli tykk mens du varmer den opp. Er den flytende var den ikke tykk nok i utgabgspunktet. Denne er det bare å kaste! Anonymkode: 604e1...8ea 2
AnonymBruker Skrevet 17. mai #9 Skrevet 17. mai Lag ny krem, det går fort. Kan være litt vrien den kremen, men følg oppskriften til punkt og prikke så går det bra. Hold den nær kokepunktet og rør til den tykner. Anonymkode: 5d999...186 2
AnonymBruker Skrevet 17. mai #10 Skrevet 17. mai Den må tykne på komfyren. Skikkelig tålmodighetsprøve. Anonymkode: f6d72...d00 2
Humleguri Skrevet 19. mai #11 Skrevet 19. mai Jeg jukser når jeg lager den kremen. Bruker et par skjeer maizena, og vipps, tykkere krem🙈 2 2
AnonymBruker Skrevet 19. mai #12 Skrevet 19. mai Humleguri skrev (5 minutter siden): Jeg jukser når jeg lager den kremen. Bruker et par skjeer maizena, og vipps, tykkere krem🙈 Det skal jeg prøve neste gang. Anonymkode: d03c7...cb9
AnonymBruker Skrevet 19. mai #13 Skrevet 19. mai Jeg tilsetter en ts maizena så lar jeg den koke et par- tre minutter. Koker ikke hardt og rører rundt samt tar den av plata et par ganger. Alltid perfekt og tykk krem. Bruker medium varme. Anonymkode: bd4a6...0fb 3
AnonymBruker Skrevet 20. mai #14 Skrevet 20. mai Humleguri skrev (På 19.5.2025 den 8.07): Jeg jukser når jeg lager den kremen. Bruker et par skjeer maizena, og vipps, tykkere krem🙈  AnonymBruker skrev (16 timer siden): Jeg tilsetter en ts maizena så lar jeg den koke et par- tre minutter. Koker ikke hardt og rører rundt samt tar den av plata et par ganger. Alltid perfekt og tykk krem. Bruker medium varme. Anonymkode: bd4a6...0fb Helt unødvendig å tilsette maizenna. Om man rører lenge nok blir den tykk av seg selv. Maizenna forringer smaken, på samme måte som om man hadde brukt melange istedet for ekte smør. Anonymkode: 604e1...8ea 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå