GÃ¥ til innhold

Suksesskake, krem som ikke ble stiv


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Kan den reddes? Fulgte oppskriften, men den er flytende 😒

Anonymkode: d03c7...cb9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvordan få kremen til suksessterte stiv?
tilsetter du litt iskaldt vann og pisker skikkelig kraftig

Anonymkode: 5203f...be7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du hatt den noen timer i kjøleskapet? 

Anonymkode: 42cc7...c18

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Har du hatt den noen timer i kjøleskapet? 

Anonymkode: 42cc7...c18

Den har stått siden i går 

Anonymkode: d03c7...cb9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Hvordan få kremen til suksessterte stiv?
tilsetter du litt iskaldt vann og pisker skikkelig kraftig

Anonymkode: 5203f...be7

Takk, hvor mye vann?

Anonymkode: d03c7...cb9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Takk, hvor mye vann?

Anonymkode: d03c7...cb9

jeg googlet - du kan jo google også :)

Anonymkode: 5203f...be7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Men den skal jo ikke stivne i kjøleskapet? Den skal tykne når du varmer eggeplomme, fløte, sukker og vanilje, og så kjøles litt ned (romtemperatur PLUSS). Når du rører inn romtemperert smør skal den renne SAKTE utover. Den skal ha tyknet litt altså, men ikke være STIV. Setter du den i kjøleskapet vil smøret i kremen gjøre kremen hard. Når smøret "varmes" opp igken senere kan du smøre kremen på kaken… 

Anonymkode: 7690f...37b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Den skal bli tykk mens du varmer den opp. Er den flytende var den ikke tykk nok i utgabgspunktet. Denne er det bare å kaste!

Anonymkode: 604e1...8ea

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Lag ny krem, det går fort. Kan være litt vrien den kremen, men følg oppskriften til punkt og prikke så går det bra. Hold den nær kokepunktet og rør til den tykner.

Anonymkode: 5d999...186

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...