AnonymBruker Skrevet i går, 11:01 #1 Del Skrevet i går, 11:01 Kan den reddes? Fulgte oppskriften, men den er flytende 😒 Anonymkode: d03c7...cb9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 11:04 #2 Del Skrevet i går, 11:04 Hvordan få kremen til suksessterte stiv? tilsetter du litt iskaldt vann og pisker skikkelig kraftig Anonymkode: 5203f...be7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 11:04 #3 Del Skrevet i går, 11:04 Har du hatt den noen timer i kjøleskapet? Anonymkode: 42cc7...c18 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 11:05 #4 Del Skrevet i går, 11:05 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Har du hatt den noen timer i kjøleskapet? Anonymkode: 42cc7...c18 Den har stått siden i går Anonymkode: d03c7...cb9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 11:05 #5 Del Skrevet i går, 11:05 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Hvordan få kremen til suksessterte stiv? tilsetter du litt iskaldt vann og pisker skikkelig kraftig Anonymkode: 5203f...be7 Takk, hvor mye vann? Anonymkode: d03c7...cb9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 11:07 #6 Del Skrevet i går, 11:07 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Takk, hvor mye vann? Anonymkode: d03c7...cb9 jeg googlet - du kan jo google også Anonymkode: 5203f...be7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 11:14 #7 Del Skrevet i går, 11:14 Men den skal jo ikke stivne i kjøleskapet? Den skal tykne når du varmer eggeplomme, fløte, sukker og vanilje, og så kjøles litt ned (romtemperatur PLUSS). Når du rører inn romtemperert smør skal den renne SAKTE utover. Den skal ha tyknet litt altså, men ikke være STIV. Setter du den i kjøleskapet vil smøret i kremen gjøre kremen hard. Når smøret "varmes" opp igken senere kan du smøre kremen på kaken… Anonymkode: 7690f...37b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13 timer siden #8 Del Skrevet 13 timer siden Den skal bli tykk mens du varmer den opp. Er den flytende var den ikke tykk nok i utgabgspunktet. Denne er det bare å kaste! Anonymkode: 604e1...8ea Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13 timer siden #9 Del Skrevet 13 timer siden Lag ny krem, det går fort. Kan være litt vrien den kremen, men følg oppskriften til punkt og prikke så går det bra. Hold den nær kokepunktet og rør til den tykner. Anonymkode: 5d999...186 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå