Gå til innhold

Kan klippekrans/kringle lages noen dager før?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal bake klippekrans til 17. mai-frokost og må lage den i forveien ettersom jeg ikke har tid om morgenen. Blir den for tørr hvis jeg lager og steker to dager før? Hva hvis jeg fryser fersig stekt? Og fungerer kaldheving bra til dette?

Anonymkode: 7665e...f4d

AnonymBruker
Skrevet

Går bra hvis du fryser, ellers ikke. Fersk er best.

Anonymkode: 8b4df...67c

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Går bra hvis du fryser, ellers ikke. Fersk er best.

Anonymkode: 8b4df...67c

Helt enig. To dager gammel Gjærbakst er stusselig

Anonymkode: cc4af...e16

  • Liker 6
AnonymBruker
Skrevet

Bedre å la være enn å lage to dager før. Lag i det minste kvelden før, det er litt bedre.

Anonymkode: 08f36...745

  • Liker 1
Skrevet

Lag to dager før, legg i fryseren og tin sakte på svak varme om morgenen.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Nei, ingen liker to dager gammel gjærbakst. Om du skal bake i god tid så frys ned med en gang den er avkjølt 

Anonymkode: 8500b...bc5

  • Liker 1
Skrevet

Lag kaldhevet deig den 16 , stek den om morgen den 17 mai 🥰 

Eller gjør som de ovenfor foreslår!

  • Liker 1
Skrevet

Henger meg på resten her: kaldhev, eller lag på forhånd og varm forsiktig i ovnen på morgenen. 
Det er skikkelig kjipt med tørr gjærbakst. 😢

  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...