Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har tips til en kake jeg kan lage på onsdag/torsdag som skal spises søndag kveld? 

Skrevet

Ostekake står seg godt om du pakker den godt inn. Ellers kan du jo lage kake som kan frysast nokre dager.

  • Liker 2
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

4 dager er for lenge for en kake i kjøleskapet. Lag en som kan fryses

Suksessterte feks. Eller sjokoladekake 

 

Anonymkode: 5c484...b48

  • Liker 4
Skrevet

Google softiskake 😊

  • Liker 1
Skrevet

Det funker med sjokoladekaker med rømme eller kefir eller lignende🙂

  • Liker 1
Skrevet

Pavlova (bare slenge på krem og frukt like før servering).

Daimkake (iskake).

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Tropisk aroma!! 🤤

Anonymkode: 0dd57...294

  • Liker 1
Skrevet

Her tror jeg at jeg hadde bakt en kake du kan fryse ned, eller laget en nøttebunn eller pavlova og satt den sammen på søndag. Iskake er også genialt, og ferdig suksesskake kan du bare fryse ned og ta opp. 

Ellers er min erfaring at kaker med surmelk holder seg godt, enten det er en krydderkake eller en sjokoladekake. Gulrot eller banankake holder seg også bedre. 

Det er lenge da, så jeg hadde nok godt for noe jeg kunne fryse, eller raskt sette sammen på dagen. Safarikake er også lettvint på dagen. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Skal det være type formkake eller en penere kake? Av langpannekake har jeg laget en vaniljekake flere ganger. Da har jeg laget den 2 dager før servering, og den har holdt seg kjempebra. Husker ikke hvor jeg fant oppskriften, men det var iallefall ei oppskrift med en liter vaniljesaus.

Anonymkode: 072a7...d8a

  • Liker 1
  • 3 uker senere...
Skrevet (endret)
mariie skrev (På 13.5.2025 den 14.49):

Noen som har tips til en kake jeg kan lage på onsdag/torsdag som skal spises søndag kveld? 

Bløtkake er kanskje på kanten med tid, men også den bør ha noen dager på baken. Her tenker jeg på typen med vaniljekrem, sprit-dynket mandelbunn, kanskje sjokolade og sånt, ikke sukkerbrød klasket sammen med syltetøy og vispa krem. Den dør nok fra uka til helga.

Her er fasit: https://www.valdemarsro.dk/fragilite/ Bortsett fra sjokoladen, den har intet der å gjøre. Ikke oppskriften jeg bruker, men tilsvarende selv om de er langt ute på jordene: "Sæt kagen i køleskab i min. 2 timer, eller til den skal serveres"... Hopp i havet! Bør stå minst fire dager. Sterk kaffe her betyr noe du ikke har lyst til å drikke :) 

Ah.. Det lønner seg å følge bedre med, Valdemar med sjokoladen kan gå og legge seg:

https://meyers.dk/opskrifter/fragilite/p/73812/

Endret av carlberner1
Fant rett oppskrift.
AnonymBruker
Skrevet

Pavlova ja. Som monteres med krem og bær like før servering. 

Anonymkode: 30c51...fc8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...