AnonymBruker Skrevet i går, 07:06 #1 Del Skrevet i går, 07:06 Hei Parterte hel kylling i går. Og skylte skjærebrettet godt med varmt vann og børste før jeg satte den i oppvaskmaskinen. Men den ble ikke rein. Og det er ikke første gang det skjer. Hvorfor blir den ikke vasket ordentlig etter at jeg har brukt den til kylling? Anonymkode: 56e9e...cef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 08:49 #2 Del Skrevet i går, 08:49 Du må skylle med kaldt vann først, når du skal skylle av proteiner. Proteiner stivner i varmt vann. Hvordan står skjærefjølen i oppvaskmaskinen? Står det fritt, slik at skyllearmene treffer skikkelig? Anonymkode: 10d4e...160 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 10:44 #3 Del Skrevet i går, 10:44 AnonymBruker skrev (1 time siden): Du må skylle med kaldt vann først, når du skal skylle av proteiner. Proteiner stivner i varmt vann. Hvordan står skjærefjølen i oppvaskmaskinen? Står det fritt, slik at skyllearmene treffer skikkelig? Anonymkode: 10d4e...160 Oh ja visste ikke det. Kan prøve med kaldt vann også🙂 ja den står fritt ja🙂 Anonymkode: 56e9e...cef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 10:47 #4 Del Skrevet i går, 10:47 Her pleier vi å skylle i kaldt vann og vaske den med såpe og børste før vi putter både den og oppvaskbørsten i oppvaskmaskina. Anonymkode: ba4c4...544 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 18:51 #5 Del Skrevet i går, 18:51 AnonymBruker skrev (11 timer siden): Hei Parterte hel kylling i går. Og skylte skjærebrettet godt med varmt vann og børste før jeg satte den i oppvaskmaskinen. Men den ble ikke rein. Og det er ikke første gang det skjer. Hvorfor blir den ikke vasket ordentlig etter at jeg har brukt den til kylling? Anonymkode: 56e9e...cef Lærer ingen kjøkkenhygiene lengre? Smør det inn med Zalo, bruk en grytesvamp eller en opp vask børste og skrubb det rent før du setter det i maskinen. Neste gang legger du e5 arm med matpapir eller bakepapir under fuglen og opp på skjærefjøla så får du en mindre jobb med renhold etterpå. Anonymkode: d54d9...4b0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 18:54 #6 Del Skrevet i går, 18:54 Plastskjærefjøler får riper og merker etter kniv hvor kjøttet kyler seg fast. Det må skrubbes vekk med oppvaskbørste før oppvaskmaskin. Eller bare vaske den med zalo helt ren Anonymkode: 6d4c4...28c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 19:00 #7 Del Skrevet i går, 19:00 Varmt vann på kyllingrester og den sitter fast til evig tid nesten. Det er bare å skrubbe i vei. Kaldt vann neste gang. Anonymkode: 771b5...3fc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet i går, 19:12 #8 Del Skrevet i går, 19:12 AnonymBruker skrev (20 minutter siden): Lærer ingen kjøkkenhygiene lengre? Nei faktisk ikke. Har ikke blitt informert om at dette må gjøres når man kutter kjøtt. Gikk ut av ungdomsskolen for 20 år siden. Anonymkode: 0ca94...bbe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18 timer siden #9 Del Skrevet 18 timer siden Hm, lurer på hva folk gjorde før oppvaskmaskinen sin tid 🤔 Man bruker faktisk Zalo og skrubber OG putter i oppvaskmaskinen! Her har vi alltid skåret opp kjøtt på ei fjøl, skylt av i kaldt vann og enten vasket for hånd eller bare tørket av. Aldri blitt syk. Anonymkode: 75324...00a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18 timer siden #10 Del Skrevet 18 timer siden AnonymBruker skrev (17 timer siden): Oh ja visste ikke det. Kan prøve med kaldt vann også🙂 ja den står fritt ja🙂 Anonymkode: 56e9e...cef Enkel sammenligning: hva skjer med ett rått egg (mye proteiner) om du putter det i varmt vann? Anonymkode: 10d4e...160 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå