AnonymBruker Skrevet 13. mai #1 Skrevet 13. mai Jeg skal bake kake til 16. Mai i barnehagen. Ser at jeg har best tid til det i dag, da jeg jobber sent i morgen og torsdag. Skal lage en ganske saftig langpannekake. Er det for lang tid imellom, eller tenker dere at det går greit så lenge kaken står kaldt? Anonymkode: 5a841...c40
Uanonym bruker Skrevet 13. mai #2 Skrevet 13. mai Kaken vil ikke være farlig å spise etter 3 dager, men det kan hende den er blitt ganske tørr (litt avhengig av ingredienser, men regner ikke med du spanderer en variant med massevis av smør og egg på barnehagen ). Ville heller fryst den, og så tatt på evt. glasur når du tar den opp.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå