Gå til innhold

Bake 3 dager i forveien


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal bake kake til 16. Mai i barnehagen. Ser at jeg har best tid til det i dag, da jeg jobber sent i morgen og torsdag. Skal lage en ganske saftig langpannekake. Er det for lang tid imellom, eller tenker dere at det går greit så lenge kaken står kaldt?

Anonymkode: 5a841...c40

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kaken vil ikke være farlig å spise etter 3 dager, men det kan hende den er blitt ganske tørr (litt avhengig av ingredienser, men regner ikke med du spanderer en variant med massevis av smør og egg på barnehagen :P ). Ville heller fryst den, og så tatt på evt. glasur når du tar den opp.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...