Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Noen som skal ha cabaret på 17. mai? Mange som liker det?

Anonymkode: 1ef49...a60

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg er ikke så fan av det.

Hva syns du?

AnonymBruker
Skrevet
Karmaisabitch skrev (4 minutter siden):

Jeg er ikke så fan av det.

Hva syns du?

Synes det smaker dritt men ser pent ut på bordet?

Anonymkode: 1ef49...a60

AnonymBruker
Skrevet

Det har jeg ikke sett en gang siden 70-tallet.

Anonymkode: 9d3e9...9e4

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Cabaret er det tristeste jeg vet om. 

Anonymkode: cd55b...bc0

AnonymBruker
Skrevet

Alltid cabaret på lunsjbordet 17.mai og andre merkedager. Den forsvinner alltid, så det er flere som liker det, ikke bare meg. Den må være godt fylt slik at aspiken bare blir som et  lim.

Anonymkode: a89c3...ac2

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker ikke det.

Anonymkode: 22531...873

AnonymBruker
Skrevet

Ser mange i generasjonen over meg som liker det. Personlig har jeg aldri smakt det, fordi det ikke ser så godt ut.

Anonymkode: b0e01...2f1

Skrevet

Vi pleier å ha kabaret 17. mai Moren min lager den med masse fyll, hjemmelaget dressing og hjemmebakte rundstykker ved siden av. I tillegg har vi pølser, og is, , marsipankake og kransekake til dessert. Veldig tradisjonellt og veldig godt.

AnonymBruker
Skrevet

Nei 😂

Anonymkode: 551f1...cea

Skrevet

Kjøttgele. Nei, takk. Ingen fan. 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Det har jeg laget flere ganger de siste årene - det er blitt litt sånn artig og god retromat. Har laget det flere ganger til lille julaften - da det passer med noe litt hyggelig og ikke for mektig. Bruker reker, Lobnobs (crabstik), fiskepudding (den må være av god kvalitet), asparges fra glass, erter og egg. Lager den dressing. Synes de er veldig godt og delikat. Har servert det til folk som ikke har spist det på lenge og det har blitt godt mottatt. Overraskende godt, sa de...

Anonymkode: 13db3...46b

  • Liker 1
Skrevet

Ja takk, gjerne det! Jeg liker det godt. Der satt du meg på en god idé. :sikle:

AnonymBruker
Skrevet

Lager alltid en cabaret om jeg serverer buffet. Den forsvinner alltid innen gildet er over. Men den lages selvsagt av nypillede reker, krepsehaler og kongekrabbe. Ikke billige lake-reker og fiskepudding. 

Anonymkode: fc052...977

AnonymBruker
Skrevet

Jeg synes det er veldig godt 🤤

Anonymkode: 2ea50...eed

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Lager alltid en cabaret om jeg serverer buffet. Den forsvinner alltid innen gildet er over. Men den lages selvsagt av nypillede reker, krepsehaler og kongekrabbe. Ikke billige lake-reker og fiskepudding. 

Anonymkode: fc052...977

Fiskepudding hører med i en klassisk kabaret, synes jeg.

Anonymkode: 13db3...46b

Skrevet

Jeg smakte det en gang på 80-tallet, ekkel kjøtt-gele nei takk. 

AnonymBruker
Skrevet

Blir nok heller rundtloff med smør og gele 👌🏻 det er festmat 😊 Og noen skiver med reker og egg, kanskje noe roastbiff med stekt løk 😄

Kabaret takler jeg ikke konsistensforskjellene 😅

Anonymkode: fdfb5...4e7

Skrevet

Nei, cabaret, uansett hvor fancy den er, tiltaler meg lite. 😉

Her blir det grilla pølser med mykstekt løk, sennep og litt ketsjup i hjemmebakte pølsebrød. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...