AnonymBruker Skrevet 6. mai #1 Skrevet 6. mai Så feil i oppskriften - tok i dobbelt så mye mel som oppskriften tilsa. Det er på sett og vis spiselig, men det "tørker" litt i munnen. Vil kanskje ikke kaste dette - kan jeg gjøre noe for å gjøre det spiselig f.eks. dynke med sprit eller noe, mon tro. Tenker i alle fall å fryse ned og kanskje bruke det til "smuler" over noe. Anonymkode: 0bd81...65f
AnonymBruker Skrevet 6. mai #2 Skrevet 6. mai Sjokoladeglasur. Vips du har en sjokoladekake. Anonymkode: e3b09...f36 2
AnonymBruker Skrevet 6. mai #3 Skrevet 6. mai Takk - smakte i grunnen greit nok, bortsett fra helt i kanten. Fryser ned og bruker til hverdags. Måtte lag en ny kake som skal brukes i selskap. Anonymkode: 0bd81...65f
AnonymBruker Skrevet 6. mai #4 Skrevet 6. mai Ah, den klassiske "mel med brownies"-feilen. Ikke noe sier dessert som en god gammeldags munnfull murpuss. Høres ut som du har oppfunnet en helt ny kategori: byggematerialer til servering. Kanskje du kan bruke dem som fuktighetsabsorberende pakker i skuffer og skap? Eller sende dem til Sivilforsvaret som nødrasjon – holder i 50 år og knekker tennene på fienden. Og ideen om å dynke det i sprit? Elsker den. Hvis ikke kaken blir bedre, så gjør i det minste virkeligheten det. Anonymkode: b1e5e...8a3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå