Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Så feil i oppskriften - tok i dobbelt så mye mel som oppskriften tilsa. Det er på sett og vis spiselig, men det "tørker" litt i munnen. Vil kanskje ikke kaste dette - kan jeg gjøre noe for å gjøre det spiselig f.eks. dynke med sprit eller noe, mon tro. Tenker i alle fall å fryse ned og kanskje bruke det til "smuler" over noe.

Anonymkode: 0bd81...65f

AnonymBruker
Skrevet

Sjokoladeglasur. Vips du har en sjokoladekake.

Anonymkode: e3b09...f36

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Takk - smakte i grunnen greit nok, bortsett fra helt i kanten. Fryser ned og bruker til hverdags. Måtte lag en ny kake som skal brukes i selskap.

Anonymkode: 0bd81...65f

AnonymBruker
Skrevet

Ah, den klassiske "mel med brownies"-feilen. Ikke noe sier dessert som en god gammeldags munnfull murpuss. Høres ut som du har oppfunnet en helt ny kategori: byggematerialer til servering. Kanskje du kan bruke dem som fuktighetsabsorberende pakker i skuffer og skap? Eller sende dem til Sivilforsvaret som nødrasjon – holder i 50 år og knekker tennene på fienden.

 

Og ideen om å dynke det i sprit? Elsker den. Hvis ikke kaken blir bedre, så gjør i det minste virkeligheten det.

 

Anonymkode: b1e5e...8a3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...