Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har aldri smakt det før. Innbiller meg at den må bli tørr, siden den er så tynn, men aner jo ikke.

Vurderer å prøve, er det godt? Hvilket merke er best og hvordan tilbereder du den. Hva slags tilbehør ville du hatt til den?

Anonymkode: 5a72a...aca

AnonymBruker
Skrevet

Det er lettvint og godt!

Kort tilberedningstid og veldig godt med stekt ananas med ost på toppen om du har den i hamburgerbrød. Kan eventuelt ha pomefrie til eller annet tilbehør. 

Anonymkode: eb1f9...d75

AnonymBruker
Skrevet

For meg blir det litt "back to the 90's" 

Ikke spist på ørten år, men joda, løvstek er godt det..

Anonymkode: b10c0...211

  • Liker 2
Skrevet (endret)

Søk på google, der ligger forslag på forskjellig tilbehør. Jeg har bare smakt med pomme frites og bernaise og noe salatbiter og sopp til og det er jo okei mat det. Også bare smakt ferdigkjøpte og de skal bare stekes 1 min på hver side. Liker du kjøttdeig, liker du vel også løvbiff, tenker jeg, men det er ikke noe spesiell smak eller krydder på den før du krydrer den selv, med hva du liker, så smaken er hvertfall ikke noe du skal være redd for.

Endret av Lawyam
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Stek den raskt på høy varme, så blir den ikke tørr. Det hender vi har løvstek med pommes frites, salat og bernaisesaus. Har også sett oppskrifter på fylt løvstek. Altså, man ruller den sammen med fyll inni før steking. Så du får google det.

Anonymkode: 6ecbb...0a2

AnonymBruker
Skrevet

Takk for svar! Tenker jeg skal prøve det en dag. Ser det er forskjellige merker som feks Stabburet, Gilde og Folkets. Er det noe forskjell på de? Hvilken er evt best?

Anonymkode: 5a72a...aca

AnonymBruker
Skrevet

Det er helt ok mat. Sist vi spiste det skar vi det opp etter steking og blandet det inn i bolognese, det ble godt det også. 

Anonymkode: d10d5...973

AnonymBruker
Skrevet

Løvstekburgeren man alltid kjøpte dagen derpå på «grisematen» i Bergen….. 😍😍

Anonymkode: f34d3...635

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (3 minutter siden):

Ikke ofte jeg spiser det, men synes det er godt. Har noen ganger skåret de i strimler og woket de, men steker de ofte raskt på høy varme og spiser med hjemmelaget kryddersmør.

Siden noen har nevnt sammenrullede, jeg har en plan om å teste denne oppskriften. https://dromhushelena.se/2019/11/01/mitt-mest-uppskattade-recept-nagonsin-lovbiff-med-italiensk-touch/

Anonymkode: adde5...669

Det hørtes godt ut, men skal den virkelig stå 30 min i ovnen, hvis den vanligvis skal stekes ett min på hver side?

Anonymkode: 5a72a...aca

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Det hørtes godt ut, men skal den virkelig stå 30 min i ovnen, hvis den vanligvis skal stekes ett min på hver side?

Anonymkode: 5a72a...aca

Jeg har kjøpt relativt tynt skåret løvbiff hos lokal slakter og i Sverige. Vet ikke om de som selges i frysedisken er annerledes? Uansett så tar det mye lengre tid for at varmen skal nå inn i midten av rullen enn når de legges flate i var panne. Takk for at du påpekte det, jeg skal vurdere å ta de tidligere ut og sjekke om de er stekte.

Anonymkode: adde5...669

AnonymBruker
Skrevet

Syns det er godt.

Serverer med eks

Pomfrie, bernesaua og salat

Kuttet opp i bitter å har inne i pitabrød, dressing og salat

Eller strimler og har i baguette med salat

Anonymkode: 50265...0c3

AnonymBruker
Skrevet

Løvstek i frossendisken er bare flat kjøttdeig, så det blir hva du gjør det til. Har selv ikke merket forskjell på de ulike merkene. Vi dunger gjerne på med noe kjøtt- og grillkrydder for å piffe opp. Godt med tilbehør som bernaisesaus eller peppersaus, fløtepoteter eller pomfri samt valgfrie grønnsaker.

Anonymkode: 962c6...e56

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Løvstek servert i varme pitabrød med salat (kinakål, rød paprika, rødløk, agurk og mais) og hamburgerdressing. En deilig reise tilbake til det glade 90-tallet hver gang!

Anonymkode: 44780...683

  • Liker 7
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (46 minutter siden):

Har aldri smakt det før. Innbiller meg at den må bli tørr, siden den er så tynn, men aner jo ikke.

Vurderer å prøve, er det godt? Hvilket merke er best og hvordan tilbereder du den. Hva slags tilbehør ville du hatt til den?

Anonymkode: 5a72a...aca

Passer til pommes frites og gjerne en god saus til.Burger også.

Anonymkode: 9e261...fd1

Annonse
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (26 minutter siden):

Jeg har kjøpt relativt tynt skåret løvbiff hos lokal slakter og i Sverige. Vet ikke om de som selges i frysedisken er annerledes? Uansett så tar det mye lengre tid for at varmen skal nå inn i midten av rullen enn når de legges flate i var panne. Takk for at du påpekte det, jeg skal vurdere å ta de tidligere ut og sjekke om de er stekte.

Anonymkode: adde5...669

Er ikke det samme som løvstek. 

Anonymkode: 99f71...149

  • Nyttig 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Ikke ofte jeg spiser det, men synes det er godt. Har noen ganger skåret de i strimler og woket de, men steker de ofte raskt på høy varme og spiser med hjemmelaget kryddersmør.

Siden noen har nevnt sammenrullede, jeg har en plan om å teste denne oppskriften. https://dromhushelena.se/2019/11/01/mitt-mest-uppskattade-recept-nagonsin-lovbiff-med-italiensk-touch/

Anonymkode: adde5...669

Løvbiff er  i Sverige er rent kjøtt, så du kan ikke bruke løvstek til denne oppskriften. 

Anonymkode: f4139...89c

AnonymBruker
Skrevet

Løvstek med pommes frites eller potetbåter er super crap mat, synes jeg. Koser meg med det av og til. Løvsteken stekes kort tidi på hver side på høy varme, krydrer med MASSE pepper. 😋

Anonymkode: c871d...004

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Løvstek med pommes frites eller potetbåter er super crap mat, synes jeg. Koser meg med det av og til. Løvsteken stekes kort tidi på hver side på høy varme, krydrer med MASSE pepper. 😋

Anonymkode: c871d...004

Det er forresten også godt med stekt halv tomat med masse pepper å ha til.

Anonymkode: c871d...004

  • Liker 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Ikke ofte jeg spiser det, men synes det er godt. Har noen ganger skåret de i strimler og woket de, men steker de ofte raskt på høy varme og spiser med hjemmelaget kryddersmør.

Siden noen har nevnt sammenrullede, jeg har en plan om å teste denne oppskriften. https://dromhushelena.se/2019/11/01/mitt-mest-uppskattade-recept-nagonsin-lovbiff-med-italiensk-touch/

Anonymkode: adde5...669

 

AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Det hørtes godt ut, men skal den virkelig stå 30 min i ovnen, hvis den vanligvis skal stekes ett min på hver side?

Anonymkode: 5a72a...aca

Norsk og svensk løvstek er to helt forskjellige produkter, som ikke kan sammenlignes.

Svensk løvstek er ett rent kjøttstykke som er tynt skåret. Norsk løvstek er mer som en tynn hamburger av kvernet kjøtt.

  • Nyttig 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...