AnonymBruker Skrevet 26. april #1 Skrevet 26. april Vi er så heldig at vi får brødmat og pålegg til lunsj- mot å betale 250 kr i mnd. ca 10 kr pr dag i snitt. Men flere går nå på lavkarbo, og sitter og spiser KUN ost og skinke/spekeskinke/kalkun til lunsj. Ikke noe annet. Det går naturligvis mye mer pålegg, som jo er det dyreste på bordet. Er dette frekt, eller innafor? Arbeidsgiver er en privat bedrift, som til nå har prioritert denne velferden med felles og sosial lunsj. Hva tenker dere? Anonymkode: d2915...a35
AnonymBruker Skrevet 26. april #2 Skrevet 26. april Kan man ikke heller ta initativ til at det også settes frem sunnere og mer proteinrik mat, uten at det blir dyrere? Mye mer grønnsaker. Makrell i tomat. Egg. Proteinpannekaker. Linsesalat. Alt avhengig av hvem som tilbereder, selvfølgelig. Anonymkode: f34da...db6 3
AnonymBruker Skrevet 26. april #3 Skrevet 26. april Dette tenker jeg er leder/budsjettansvarlig sin sak, og ikke noe du behøver å bruke så mye tid på å tenke på. Anonymkode: de187...3ac 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå