Gå til innhold

Er dette en sunn og variert ukesmeny?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Mandag: Vegetar lasagne.

Tirsdag: Laks, fullkornsris, grønnkål, asparges, brokkolini. 

Onsdag: Wok med kylling, diverse grønnsaker og nudler.

Torsdag: Seibiff med løk Gulrot, poteter. og blomkål.

Fredag: Taco med masse tilbehør.

Lørdag:  Grillmat. 

Søndag: Rester

 

Anonymkode: 98cc5...bd4

AnonymBruker
Skrevet

Ja. Mye grønnsaker, fullkorn og fisk er sunt. Og kjøtt i begrensede mengder (kommer an på om det er rent eller feks kjøttdeig).

Anonymkode: 50c7c...842

AnonymBruker
Skrevet

Ja, denne er super. 

Er det et nytt prosjekt du skal i gang med? Eneste jeg tenker er at du mulig blir lei av å stå over grytene hver dag. På en uke legger jeg gjerne opp til å lage dobbelt søndag, da jeg har tid, for å slippe matlaging mandag eller tirsdag. Og har gjerne en suppe-dag, da man enkelte dager bare føler for å hive diverse i en gryte, og kjøre blenderen til slutt. 

Anonymkode: 54c1b...ca0

AnonymBruker
Skrevet

Ja, det er vanlig sunn middag meny for uken. Har noe lignede selv i når det ikke er påske. Spiser 800 g frukt og grønt. Ofte 200 g bær/ frukt/grønsak som mellommåltid eller frokost, 300 g til lunsj og 300 g til middag. 

Anonymkode: 54c34...661

  • 2 uker senere...
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (På 21.4.2025 den 11.08):

Mandag: Vegetar lasagne.

Tirsdag: Laks, fullkornsris, grønnkål, asparges, brokkolini. 

Onsdag: Wok med kylling, diverse grønnsaker og nudler.

Torsdag: Seibiff med løk Gulrot, poteter. og blomkål.

Fredag: Taco med masse tilbehør.

Lørdag:  Grillmat. 

Søndag: Rester

 

Anonymkode: 98cc5...bd4

Liker fullkorn, men brun ris er altfor mye arsenitt i så bruker hvit ris!

Anonymkode: 1d563...2d9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...