Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjøpte 2 andebryst på Meny. Når jeg skulle steke de oppdaget jeg at det var mange fjærstubber /fjærfester (ca 2-3mm) på ansebrystene. Tror jeg plukka ut 50 stykker.

Er dette normalt og noe man må forvente?

 

 

 

 

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet
petterm skrev (1 time siden):

Kjøpte 2 andebryst på Meny. Når jeg skulle steke de oppdaget jeg at det var mange fjærstubber /fjærfester (ca 2-3mm) på ansebrystene. Tror jeg plukka ut 50 stykker.

Er dette normalt og noe man må forvente?

Jeg syns som regel de er flinke til å ribbe dem nøye, men det har hendt at jeg har plukka ut litt selv. 

Anonymkode: 50986...619

Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Jeg syns som regel de er flinke til å ribbe dem nøye, men det har hendt at jeg har plukka ut litt selv. 

Anonymkode: 50986...619

Vil det si at et 50-talls fjærstubber på 2 fileter høres mye ut?

Skrevet

Ja, men når ting skal gjøres maskinelt for å spare penger blir det innimellom sånn.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...