petterm Skrevet 20. april #1 Skrevet 20. april Kjøpte 2 andebryst på Meny. Når jeg skulle steke de oppdaget jeg at det var mange fjærstubber /fjærfester (ca 2-3mm) på ansebrystene. Tror jeg plukka ut 50 stykker. Er dette normalt og noe man må forvente?
AnonymBruker Skrevet 20. april #2 Skrevet 20. april petterm skrev (1 time siden): Kjøpte 2 andebryst på Meny. Når jeg skulle steke de oppdaget jeg at det var mange fjærstubber /fjærfester (ca 2-3mm) på ansebrystene. Tror jeg plukka ut 50 stykker. Er dette normalt og noe man må forvente? Jeg syns som regel de er flinke til å ribbe dem nøye, men det har hendt at jeg har plukka ut litt selv. Anonymkode: 50986...619
petterm Skrevet 20. april Forfatter #3 Skrevet 20. april AnonymBruker skrev (4 timer siden): Jeg syns som regel de er flinke til å ribbe dem nøye, men det har hendt at jeg har plukka ut litt selv. Anonymkode: 50986...619 Vil det si at et 50-talls fjærstubber på 2 fileter høres mye ut?
BobbySocks Skrevet 20. april #4 Skrevet 20. april Ja, men når ting skal gjøres maskinelt for å spare penger blir det innimellom sånn.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå