Brunhilde Skrevet 22. april #21 Skrevet 22. april Skraper med en teskje, river det jeg har behov og legger resten i en lite pose i fryseboksen. Så river jeg etter behov og har biten litt lenger. 1
AnonymBruker Skrevet 22. april #22 Skrevet 22. april Skreller med en liten potetskreller. Liker bedre å ha den i hånden rent ergonomisk enn en teskje. Anonymkode: 4ae7b...dfa 2
AnonymBruker Skrevet 22. april #23 Skrevet 22. april Dere som lager sylta ingefær...Beholder dere skallet på? Anonymkode: 44f5f...c1e
Rosa Dartle Skrevet 22. april #24 Skrevet 22. april Jeg skreller. Den jeg kjøper er sprøytet, og ofte er slike matvarer med skall mye sprøytet.. 1
AnonymBruker Skrevet 22. april #25 Skrevet 22. april Dyp pust skrev (På 17.4.2025 den 20.46): Inntil jeg så noen som ikke gjorde det skrelte jeg alltid ingefær før jeg kutter den opp og bruker den i matretter, nå gjør jeg det ikke lenger. Hva gjør du? Ja det gjør jeg. Anonymkode: e812d...d6f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå