Gå til innhold

Kan jeg piske eggehviter stive med en stavmikser?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er på hytta og har ikke noe annet. 

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Går nok fint. 

Anonymkode: 4e3c3...937

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Ja, det kan du.

Anonymkode: 76d94...200

  • Liker 1
Skrevet

Det gjør jeg ofte, går helt fint.

AnonymBruker
Skrevet

Ja.

Men jeg bruker som regel bare vanlig visp. Det er veldig raskt gjort. 

Anonymkode: 8367c...813

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Sara88 skrev (3 timer siden):

Er på hytta og har ikke noe annet. 

Nei, du kan bruke stavmikser til du er av i hånden, men eggehvitene blir ikke stive. Det er forskjell på å piske og å skjære. Stavmikser skjærer. 

Anonymkode: 3df15...b85

Skrevet

TS her. Kan melde om at stavmikseren vår ikke fungerte iallefall. På tross av god rengjøring på forhånd. For hånd ble løsningen. 

  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Stavmikseren min klarer fint å piske eggehviter... 

Anonymkode: b9775...25d

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (6 timer siden):

Ja, det kan du.

Anonymkode: 76d94...200

 

Mala_L skrev (3 timer siden):

Det gjør jeg ofte, går helt fint.

 

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Stavmikseren min klarer fint å piske eggehviter... 

Anonymkode: b9775...25d

Til dere som sier at dette går helt fint: har dere en enkel stavmikser uten tilbehør eller bruker dere vispen som følger med til en del, men ikke alle, miksere? Ganske stor forskjell på det. 

Anonymkode: 0d9b3...6ee

  • Liker 1
  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

 

 

Til dere som sier at dette går helt fint: har dere en enkel stavmikser uten tilbehør eller bruker dere vispen som følger med til en del, men ikke alle, miksere? Ganske stor forskjell på det. 

Anonymkode: 0d9b3...6ee

Har Bamix. Ingen visp, men munnstykket so har fire tagger og en bøy. Det fungerer. 

Men som sagt anbefaler jeg å bare vispe for hand. 

Anonymkode: 8367c...813

AnonymBruker
Skrevet

Det fungerer, men du kan ikke holde den under overflaten. Du må holde på skrå slik at du får inn luft i eggehviten. Jeg pisker ofte mousse og krem med min

Ville vært mer bekymret for fett på den

 

Anonymkode: bfb8a...db1

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...