AnonymBruker Skrevet 18. april #21 Skrevet 18. april AnonymBruker skrev (1 time siden): Det heter potetmos/stappe, på norsk. Anonymkode: 4464a...ad9 Nei, potetmos/stappe er ikke det samme som poteter som først er kokt, så lagt på bakepapir og knust for deretter å stekes sprø i ovnen. Det er helt forskjellige potetretter. Anonymkode: 27991...111 4
Grüner Skrevet 18. april #22 Skrevet 18. april tånegla skrev (På 14.4.2025 den 12.07): Hadde noen poteter som begynte å bli dårlig, så jeg kokte dem nå og tenker å lage smashed potatoes. Hva kan jeg servere til? Hvilke type kjøtt passer? Mener du mashed potatoes?
tånegla Skrevet 18. april Forfatter #23 Skrevet 18. april Jeg mente smashed potatoes med parmesan. Altså kokte poteter som er flatet ut med en kopp feks. så penslet med smør og tilslutt et dryss med ost. https://www.detsoteliv.no/oppskrift/knuste-poteter-smashed-potatoes-med-hvitlokssmor-og-parmesan https://www.frukt.no/student/smashed-potatoes/ 1
Maia70 Skrevet 18. april #24 Skrevet 18. april Grüner skrev (7 timer siden): Mener du mashed potatoes? Nei, les tråden.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå