Gå til innhold

eggedosis


Anbefalte innlegg

Gjest ugrønn
Skrevet

Ok, hvordan lager man eggedosis? Skal lage rullekake, og der skal man starte med å lage eggedosis. Skal man bruke både plommen og hviten, eller bare hviten eller hvordan var dette nå igjen?

hjælp!

Skrevet

Som Rhiakath sier skal hele egget brukes, så fremt ikke annet er spesifisert i oppskriften (noen ganger skal eggene skilles og eggedosisen piskes av bare eggeplommer og sukker, men det vil i såfall alltid spesifiseres).

Gjest Gjest
Skrevet

Hele egget. Husker ikke helt hvor mye sukker.

Var det 4 spiseskjeer til et egg tro. :icon_question: :klø:

Gjest Gjest
Skrevet

Tusen takk! Rullekaka ble veldig god! :danse:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...