Gjest ugrønn Skrevet 13. mars 2006 #1 Skrevet 13. mars 2006 Ok, hvordan lager man eggedosis? Skal lage rullekake, og der skal man starte med å lage eggedosis. Skal man bruke både plommen og hviten, eller bare hviten eller hvordan var dette nå igjen? hjælp!
Arkana Skrevet 13. mars 2006 #3 Skrevet 13. mars 2006 Som Rhiakath sier skal hele egget brukes, så fremt ikke annet er spesifisert i oppskriften (noen ganger skal eggene skilles og eggedosisen piskes av bare eggeplommer og sukker, men det vil i såfall alltid spesifiseres).
Gjest Gjest Skrevet 13. mars 2006 #4 Skrevet 13. mars 2006 Hele egget. Husker ikke helt hvor mye sukker. Var det 4 spiseskjeer til et egg tro. :icon_question: :klø:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå