Gå til innhold

Hvor ofte opplever du at uåpnet mat har blitt dårlig før siste forbruksdag?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har opplevd det en del på fisk og kylling. For eksempel på kvelden dagen før eller på dagen for «siste forbruksdag». Da lukter det litt rart. 

Anonymkode: 426cb...2bf

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 timer siden):

Har opplevd det en del på fisk og kylling. For eksempel på kvelden dagen før eller på dagen for «siste forbruksdag». Da lukter det litt rart. 

Anonymkode: 426cb...2bf

Er kjøleskapet ditt kaldt nok da?

Anonymkode: d39ee...473

  • Nyttig 1
Skrevet

Datostemplingen er et sannsynlig anslag - ofte god etter, noen ganger dårlig før. Det kan handle både om varen og om oppbevaringen, hjemme og i butikk/under frakt.

Skrevet (endret)

Har fått mye dårlig kjøttdeig fra Coop Obs. Jeg mistenker at varene av og til står litt lenge på pall i butikken før de får de på plass, så kjøper aldri kjøttdeig der mer. 

Endret av 17.11
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Er kjøleskapet ditt kaldt nok da?

Anonymkode: d39ee...473


Mitt er kaldt nok, har uavhengig temperaturmåler. Men det er et bra spørsmål, jeg mistenker at dette kan være problemet hos spesielt den ene butikken jeg handler i. 

Anonymkode: 426cb...2bf

AnonymBruker
Skrevet

En gang har jeg opplevd det. Det var kyllingfileter. 

Anonymkode: 31364...749

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...