Gå til innhold

Tips til en deilig kyllingrett til ti stk?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Gjerne gryte eller i form :)  Har prøvd å google, men blir bare forvirra . Blir glad for ideer.

Anonymkode: bf485...a3f

AnonymBruker
Skrevet

Sur-søt kylling.

Anonymkode: a4b00...d6c

AnonymBruker
Skrevet

kokosmelk,karri,ris

Anonymkode: 40e3b...44b

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Denne lager jeg av og til uten banan men med heinz chilisaus på flaske i stedet for ketchup. Bruker i tillegg kokt fersk tagliatelle (eventuelt ris) hvitløksbrød og salat. Man behøver derfor ikke beregne så stor mengde av selve kyllingretten. Dette er en veldig mettende rett.

Anonymkode: 5eea1...869

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Denne lager jeg av og til uten banan men med heinz chilisaus på flaske i stedet for ketchup. Bruker i tillegg kokt fersk tagliatelle (eventuelt ris) hvitløksbrød og salat. Man behøver derfor ikke beregne så stor mengde av selve kyllingretten. Dette er en veldig mettende rett.

Anonymkode: 5eea1...869

https://www.matprat.no/oppskrifter/familien/flyvende-jacob/

Her er linken 😅😂

Anonymkode: 5eea1...869

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (18 minutter siden):

kokosmelk,karri,ris

Anonymkode: 40e3b...44b

Da må en passe på evt allergier. 

Anonymkode: 6ef87...866

AnonymBruker
Skrevet

Jeg lager en enkel kyllingrett som jeg har blitt frelst i. Stek kyllingfileter til du får fin stekeskorpe. Wok løk, gulrøtter og broccoli og gjerne noen potet biter, hell de wokede grønnsakene i bunn av en ildfast form og legg kylling filetene på toppen. Hell over kremfløte med litt chicken found i , ( går an å bruke kylling buljong også) , salt og pepper. Sett det i ovnen på 200 grader i ca 25 min. 

Anonymkode: 4526c...29d

Skrevet

Kokosmelk + grønn curry, evt annen asiatisk krydder etter smak + wok grønnsaker (ikke frosne, ferske) anbefaler å skjære kylling i biter og vende i noen ss maisenna og par ss olje før steking da blir den veeeeeldig mør og crispy :) så tilsetter du kylling til slutt.

Skrevet

Trines Matblogg er jo kjent for å ha veldig mye gode og smakfulle oppskrifter. Selv har jeg funnet en som heter Kremet kyllingform med paprika, men ikke rukket å prøve den ennå. Har bare lagret den til senere utprøving 🙂 Den ser god ut og høres veldig god ut i alle fall.

AnonymBruker
Skrevet

Hvis du vil ha det enkelt:

Brun kyllingbiter (av kyllingfilet) og paprikastrimler, sammen med masse presset hvitløk, litt hakket chili, salt og paprikakrydder. Slå over vann med buljongterninger i. Slå fløte i et litermål og ha i litt hvetemel. Rør godt, og hell det sakte i gryten mens du rører godt. Server med ris, salat og evt hvitløksbrød.

Anonymkode: 6f8c4...6c3

AnonymBruker
Skrevet

Biryani er det beste som finnes 

Anonymkode: ef52f...02a

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Lørdagskylling fra Gladkokken 

Skrevet

Kylling med (minst) 40 fedd hvitløk x2 (forutsetter at du har plass til to gryter i stekeovnen eller plass til to kyllinger i ei gryte).

Stor salat (rucola, endive, frisé, lollo rosso, spinat, fersk persille, granateplekjerner, ristede og grovhakkede nøtter evt. solsikkekjerner) med en skarp og/eller syrlig vinaigrette til, samt masse godt brød (ciabatta/focaccia) til å moppe sausen (fra kyllingen) med. 

(Kokte Cannelloni-bønner vendt i lun olivenolje med et lite dryss havsalt og (hvit) pepper - i tilfelle du er redd for at det blir for lite mat)

Enkelt, ukomplisert, og sabla godt!
 

Desserten kan gjerne være av det litt tyngre slaget

  • Liker 1
Skrevet

Marry me chicken, ingen over ingen ved siden!!

Skrevet

Arvekyllingen til Fru Timian. 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg villa ha laget en indisk gryte. Koriander ved siden av. Ikke alle er så glad i det. Men alle liker indisk.

Anonymkode: 9dfd2...e82

  • Hjerte 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...