Gå til innhold

Tips til en deilig kyllingrett til ti stk?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Gjerne gryte eller i form :)  Har prøvd å google, men blir bare forvirra . Blir glad for ideer.

Anonymkode: bf485...a3f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Denne lager jeg av og til uten banan men med heinz chilisaus på flaske i stedet for ketchup. Bruker i tillegg kokt fersk tagliatelle (eventuelt ris) hvitløksbrød og salat. Man behøver derfor ikke beregne så stor mengde av selve kyllingretten. Dette er en veldig mettende rett.

Anonymkode: 5eea1...869

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

Denne lager jeg av og til uten banan men med heinz chilisaus på flaske i stedet for ketchup. Bruker i tillegg kokt fersk tagliatelle (eventuelt ris) hvitløksbrød og salat. Man behøver derfor ikke beregne så stor mengde av selve kyllingretten. Dette er en veldig mettende rett.

Anonymkode: 5eea1...869

https://www.matprat.no/oppskrifter/familien/flyvende-jacob/

Her er linken 😅😂

Anonymkode: 5eea1...869

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
AnonymBruker skrev (18 minutter siden):

kokosmelk,karri,ris

Anonymkode: 40e3b...44b

Da må en passe på evt allergier. 

Anonymkode: 6ef87...866

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg lager en enkel kyllingrett som jeg har blitt frelst i. Stek kyllingfileter til du får fin stekeskorpe. Wok løk, gulrøtter og broccoli og gjerne noen potet biter, hell de wokede grønnsakene i bunn av en ildfast form og legg kylling filetene på toppen. Hell over kremfløte med litt chicken found i , ( går an å bruke kylling buljong også) , salt og pepper. Sett det i ovnen på 200 grader i ca 25 min. 

Anonymkode: 4526c...29d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kokosmelk + grønn curry, evt annen asiatisk krydder etter smak + wok grønnsaker (ikke frosne, ferske) anbefaler å skjære kylling i biter og vende i noen ss maisenna og par ss olje før steking da blir den veeeeeldig mør og crispy :) så tilsetter du kylling til slutt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trines Matblogg er jo kjent for å ha veldig mye gode og smakfulle oppskrifter. Selv har jeg funnet en som heter Kremet kyllingform med paprika, men ikke rukket å prøve den ennå. Har bare lagret den til senere utprøving 🙂 Den ser god ut og høres veldig god ut i alle fall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hvis du vil ha det enkelt:

Brun kyllingbiter (av kyllingfilet) og paprikastrimler, sammen med masse presset hvitløk, litt hakket chili, salt og paprikakrydder. Slå over vann med buljongterninger i. Slå fløte i et litermål og ha i litt hvetemel. Rør godt, og hell det sakte i gryten mens du rører godt. Server med ris, salat og evt hvitløksbrød.

Anonymkode: 6f8c4...6c3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kylling med (minst) 40 fedd hvitløk x2 (forutsetter at du har plass til to gryter i stekeovnen eller plass til to kyllinger i ei gryte).

Stor salat (rucola, endive, frisé, lollo rosso, spinat, fersk persille, granateplekjerner, ristede og grovhakkede nøtter evt. solsikkekjerner) med en skarp og/eller syrlig vinaigrette til, samt masse godt brød (ciabatta/focaccia) til å moppe sausen (fra kyllingen) med. 

(Kokte Cannelloni-bønner vendt i lun olivenolje med et lite dryss havsalt og (hvit) pepper - i tilfelle du er redd for at det blir for lite mat)

Enkelt, ukomplisert, og sabla godt!
 

Desserten kan gjerne være av det litt tyngre slaget

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...