Gå til innhold

Bakt potet - tilbehør?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Gi meg din beste idé, jeg trenger skikkelig godt tilbehør til bakt potet. 🤩

Til nå har jeg dette på lista:

  • Lettrømme 
  • Hvitløkssmør
  • Kryddersmør 
  • Mais
  • Ost
  • Skinke
  • Purre
  • Paprika
  • Rødløk
  • Bacon 

Annet??

Anonymkode: dbeb5...54d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du tenker som i buffet, at man kan velge det man liker? Da har du jo det meste. 

Jeg foretrekker egentlig klare smaksprofiler, ellers blir det bare for rotete.

Klassisk; hvitløkssmør, rømme, mais, bacon, revet gryuere

Kremet blåmuggost, karamellisert rødløk, valnøtter, røkt skinke

Tex mex; kjøttdeig med mexicansk krydder, salsa, jalapenos, mais og rømme

litt smør, varmrøkt laks, urtekrem, dill, sitron, kapers, rødløk

Anonymkode: 35962...448

  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Vi pleier

-rømme 

-kryddersmør

-hvitløk smør

-mais 

-vårløken

-bacon

-skinke

-spekeskinke

-vannmelon 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det der vil jeg si er en fullverdig pottit. Og vel så det.

Jeg pleier å nøye meg med rømme, Jarlsberg, bacon og mais. Kryddersmør hvis vi har. Ser personlig ikke poenget med flere typer kjøtt. 

Anonymkode: ea80c...7f4

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å lage meg en kjøttrøre bestående av: Kjøttdeig, paprika, løk, mais, tomatpuré, oksebuljong og revet mozzarella på toppen 

Serveres med tortilla chips og rømme 

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjøtt med god saus,eneste gangen jeg spiser bakt potet er hvis jeg har en middag ved siden av.

Anonymkode: dc556...3b0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For meg er potet tilbehør, så jeg ville servert det sammen med f.eks. biff, soppstuing og noen grønnsaker. 

Anonymkode: 8353f...490

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

MarianneE skrev (4 timer siden):

Hvitløksmør, mais, ost, bacon og.. trenger man egentlig mer?

… og rømme 😋

Anonymkode: 0e5a7...d14

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

… og rømme 😋

Anonymkode: 0e5a7...d14

Men da blir jo rømmen varm?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

MarianneE skrev (1 time siden):

Men da blir jo rømmen varm?

Man tar da på tilbehøret etter at poteten er ferdig, så rømmen blir da ikke noe varmere enn den blir når tar på rømme på taco’n. 

Anonymkode: 73e9b...a56

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Knust avocado med hvitløk og lime.

Anonymkode: d42b0...85c

Hvordan klarer du å knuse en avokado?! 

Anonymkode: 504d8...d94

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjekk ut Fysenpaa på Instagram og deres bakt potet med entrecôte og gullsmør 

Anonymkode: f351b...7bf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan baker dere potetene? Jeg har sett forskjellig, så usikker på hva som er best. Uten eller med aluminiumsfolie, tid, temperatur, o.l.?

Anonymkode: 20fb8...76a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Hvordan baker dere potetene? Jeg har sett forskjellig, så usikker på hva som er best. Uten eller med aluminiumsfolie, tid, temperatur, o.l.?

Anonymkode: 20fb8...76a

Jeg knivstkker den heftig, smører inn med olje, litt salt og pepper og legger i ildfast form, 200 grader i 2 timer. Ingen folie for jeg liker det sprø skallet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...