Gå til innhold

Bakt potet - tilbehør?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Du tenker som i buffet, at man kan velge det man liker? Da har du jo det meste. 

Jeg foretrekker egentlig klare smaksprofiler, ellers blir det bare for rotete.

Klassisk; hvitløkssmør, rømme, mais, bacon, revet gryuere

Kremet blåmuggost, karamellisert rødløk, valnøtter, røkt skinke

Tex mex; kjøttdeig med mexicansk krydder, salsa, jalapenos, mais og rømme

litt smør, varmrøkt laks, urtekrem, dill, sitron, kapers, rødløk

Anonymkode: 35962...448

  • Hjerte 1
  • Nyttig 1

Annonse

Annonse

Annonse
AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Hvordan baker dere potetene? Jeg har sett forskjellig, så usikker på hva som er best. Uten eller med aluminiumsfolie, tid, temperatur, o.l.?

Anonymkode: 20fb8...76a

Jeg knivstkker den heftig, smører inn med olje, litt salt og pepper og legger i ildfast form, 200 grader i 2 timer. Ingen folie for jeg liker det sprø skallet

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...