Gå til innhold

Bakt potet - tilbehør?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Gi meg din beste idé, jeg trenger skikkelig godt tilbehør til bakt potet. 🤩

Til nå har jeg dette på lista:

  • Lettrømme 
  • Hvitløkssmør
  • Kryddersmør 
  • Mais
  • Ost
  • Skinke
  • Purre
  • Paprika
  • Rødløk
  • Bacon 

Annet??

Anonymkode: dbeb5...54d

AnonymBruker
Skrevet

Spekeskinke

Anonymkode: 23e91...239

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Du tenker som i buffet, at man kan velge det man liker? Da har du jo det meste. 

Jeg foretrekker egentlig klare smaksprofiler, ellers blir det bare for rotete.

Klassisk; hvitløkssmør, rømme, mais, bacon, revet gryuere

Kremet blåmuggost, karamellisert rødløk, valnøtter, røkt skinke

Tex mex; kjøttdeig med mexicansk krydder, salsa, jalapenos, mais og rømme

litt smør, varmrøkt laks, urtekrem, dill, sitron, kapers, rødløk

Anonymkode: 35962...448

  • Hjerte 1
  • Nyttig 1
Skrevet

 Vi pleier

-rømme 

-kryddersmør

-hvitløk smør

-mais 

-vårløken

-bacon

-skinke

-spekeskinke

-vannmelon 

AnonymBruker
Skrevet

Det der vil jeg si er en fullverdig pottit. Og vel så det.

Jeg pleier å nøye meg med rømme, Jarlsberg, bacon og mais. Kryddersmør hvis vi har. Ser personlig ikke poenget med flere typer kjøtt. 

Anonymkode: ea80c...7f4

  • Liker 1
Skrevet

Jeg pleier å lage meg en kjøttrøre bestående av: Kjøttdeig, paprika, løk, mais, tomatpuré, oksebuljong og revet mozzarella på toppen 

Serveres med tortilla chips og rømme 

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet

Hvitløksmør, mais, ost, bacon og.. trenger man egentlig mer?

  • Liker 1
  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Det blir for tørt.

Anonymkode: f9624...99e

AnonymBruker
Skrevet

Kjøtt med god saus,eneste gangen jeg spiser bakt potet er hvis jeg har en middag ved siden av.

Anonymkode: dc556...3b0

AnonymBruker
Skrevet

For meg er potet tilbehør, så jeg ville servert det sammen med f.eks. biff, soppstuing og noen grønnsaker. 

Anonymkode: 8353f...490

AnonymBruker
Skrevet

Har bare kryddersmør

Anonymkode: 8776b...7ae

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Knust avocado med hvitløk og lime.

Anonymkode: d42b0...85c

AnonymBruker
Skrevet
MarianneE skrev (4 timer siden):

Hvitløksmør, mais, ost, bacon og.. trenger man egentlig mer?

… og rømme 😋

Anonymkode: 0e5a7...d14

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

… og rømme 😋

Anonymkode: 0e5a7...d14

Men da blir jo rømmen varm?

Annonse
AnonymBruker
Skrevet
MarianneE skrev (1 time siden):

Men da blir jo rømmen varm?

Man tar da på tilbehøret etter at poteten er ferdig, så rømmen blir da ikke noe varmere enn den blir når tar på rømme på taco’n. 

Anonymkode: 73e9b...a56

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Knust avocado med hvitløk og lime.

Anonymkode: d42b0...85c

Hvordan klarer du å knuse en avokado?! 

Anonymkode: 504d8...d94

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Sjekk ut Fysenpaa på Instagram og deres bakt potet med entrecôte og gullsmør 

Anonymkode: f351b...7bf

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan baker dere potetene? Jeg har sett forskjellig, så usikker på hva som er best. Uten eller med aluminiumsfolie, tid, temperatur, o.l.?

Anonymkode: 20fb8...76a

Skrevet
AnonymBruker skrev (7 timer siden):

Hvordan baker dere potetene? Jeg har sett forskjellig, så usikker på hva som er best. Uten eller med aluminiumsfolie, tid, temperatur, o.l.?

Anonymkode: 20fb8...76a

Jeg knivstkker den heftig, smører inn med olje, litt salt og pepper og legger i ildfast form, 200 grader i 2 timer. Ingen folie for jeg liker det sprø skallet

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...