Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg elsker å lage en iskaffe med pulverkaffe+lønnesirup/brunsukker+ varmt vann, som stavmikses med melk og isbiter. 

Men nå spiser jeg lavkarbo. Jeg har ikke prøvd noen sukkererstatninger fordi jeg stort sett ikke har behov for noe søtt. Og de jeg har smakt før smaker sånn veldig ekkelt isende liksom? Så er det noen som har tips til en god sirup til kaffedrikk. Jeg pleier ikke å ha den veldig søt, kanskje 1/2 ts brunt sukker i et stort glass.

Anonymkode: 56456...9f5

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Lavkarbo med melk?

Anonymkode: 7d165...50b

AnonymBruker
Skrevet

Sukrin Gold eller Sukrinsirup gold evt caramel. Gir fyldig sødme, men føles ikke isende.

Jeg er ikke så glad i Sukrin som søtningsmiddel, bortsett fra Gold varianten. Jeg bruker Finesse om jeg skal bruke søtning, men den har lett for at det blir for søtt. Så man må gjerne lære seg å bruke den, jeg reduserer ofte på mengden når jeg følger en oppskrift, for jeg føler ofte det kan bli kvalmende.

Anonymkode: b18eb...1db

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Venn deg heller av søtsmaken.

Anonymkode: d6ace...cb1

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...