AnonymBruker Skrevet 8. april #1 Del Skrevet 8. april Jeg elsker å lage en iskaffe med pulverkaffe+lønnesirup/brunsukker+ varmt vann, som stavmikses med melk og isbiter. Men nå spiser jeg lavkarbo. Jeg har ikke prøvd noen sukkererstatninger fordi jeg stort sett ikke har behov for noe søtt. Og de jeg har smakt før smaker sånn veldig ekkelt isende liksom? Så er det noen som har tips til en god sirup til kaffedrikk. Jeg pleier ikke å ha den veldig søt, kanskje 1/2 ts brunt sukker i et stort glass. Anonymkode: 56456...9f5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. april #2 Del Skrevet 8. april Lavkarbo med melk? Anonymkode: 7d165...50b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. april #3 Del Skrevet 8. april Sukrin Gold eller Sukrinsirup gold evt caramel. Gir fyldig sødme, men føles ikke isende. Jeg er ikke så glad i Sukrin som søtningsmiddel, bortsett fra Gold varianten. Jeg bruker Finesse om jeg skal bruke søtning, men den har lett for at det blir for søtt. Så man må gjerne lære seg å bruke den, jeg reduserer ofte på mengden når jeg følger en oppskrift, for jeg føler ofte det kan bli kvalmende. Anonymkode: b18eb...1db 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. april #4 Del Skrevet 8. april Venn deg heller av søtsmaken. Anonymkode: d6ace...cb1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå