AnonymBruker Skrevet 6. april #1 Del Skrevet 6. april Jeg har blitt hekta på smaken av kikerter. Både falafel, hummus og ristede kikerter. Men tarmen er ikke like begeistret. Jeg er ett vandrende gasskraftverk. Jeg har lest at det vil gå seg til. Men hvor lang tid tar det? Jeg kan ikke være sammen med andre mennesker, og jeg gruer meg til jobb i morgen! Anonymkode: 4e0fa...235 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april #2 Del Skrevet 6. april Kanskje du ikke tåler det så godt? Jeg spiste mye kikerter og bønner denne siste uken og var redd for det samme men merker ingenring Anonymkode: 9978d...203 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april #3 Del Skrevet 6. april Det tar litt tid, og det er ikke alle som "venner seg" til det. Kanskje du bør introdusere det i litt mindre mengder? Du får gå ut og ta deg en blås, bokstavelig talt, i pausene 😂 har du eget kontor? lykke til! Anonymkode: 8be0a...d5f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april #4 Del Skrevet 6. april Tja, kanskje noen uker? Tok ikke veldig lang tid for meg da jeg begynte å spise det. Anonymkode: 09c0f...ec7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april #5 Del Skrevet 6. april Det tar litt tid om du hoper rett på store mengder, bedre å jobb opp toleransen. Men det spørst jo litt hvor mye fiber du spiser før dette og. Anonymkode: 97dbe...91f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april #6 Del Skrevet 6. april Kikerter er fulle av lektiner som er uheldig for tarmen og mange kan slite med å fordøye. Anonymkode: 096c4...d6d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet fredag kl 07:11 #7 Del Skrevet fredag kl 07:11 For meg er ikke kikerter og bønner et problem så lenge jeg ikke kombinerer det med sukker og melk. Sukker og melk bremser opp fordøyelsen slik at gass lages av belgfruktene. Men hold deg unna sukker og melk den dagen du spiser dem, så går det bedre. Anonymkode: 75a50...a38 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet fredag kl 07:16 #8 Del Skrevet fredag kl 07:16 For mange går det seg ikke til. Jeg prøvde i over to år, før jeg bare måtte kutte det ut. Selv om de var tilberedt etter alle kunstens regler for å minimere luft-problemer. Noen tåler det bare ikke, det er ganske vanlig. Anonymkode: 25e62...1ad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet fredag kl 08:14 #9 Del Skrevet fredag kl 08:14 AnonymBruker skrev (På 6.4.2025 den 21.49): Jeg har blitt hekta på smaken av kikerter. Både falafel, hummus og ristede kikerter. Men tarmen er ikke like begeistret. Jeg er ett vandrende gasskraftverk. Jeg har lest at det vil gå seg til. Men hvor lang tid tar det? Jeg kan ikke være sammen med andre mennesker, og jeg gruer meg til jobb i morgen! Anonymkode: 4e0fa...235 Det går seg aldri til, fordi dette er en belgfrukt, med skall som sender luft ned i tarmen sammen med skallet i tillegg til at det ligger og lager luft i tarmen når dette brytes ned. Gasskraftverk i tarmen? Den var ny, men en god beskrivelse. Du kan jo ta noen dagers pause, slik at en del av dette kommer ut før du fyller på med nytt? Anonymkode: 01ae9...a3a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet fredag kl 08:16 #10 Del Skrevet fredag kl 08:16 Du kan jo bruke en foodprosessor og male opp før du spiser? Da reduserer du mye av muligheten for å lage gass. Anonymkode: 01ae9...a3a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
megda Skrevet fredag kl 08:17 #11 Del Skrevet fredag kl 08:17 mengde avgjør. reguler dette over en periode og øk det sakte. det er litt som med overvekt. du kan ikke spise 40 poser smash når du starter reisen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet fredag kl 08:19 #12 Del Skrevet fredag kl 08:19 Aldri merket forskjell på om det er kikerter, bønner kylling eller tofu jeg har spist som proteinkilde en dag. Anonymkode: 7ea91...aad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå