Gå til innhold

Hvordan fryse ned kjøttsaus? (Til pasta osv)


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Tenker å lage store porsjoner kjøttsaus som enkelt kan brukes til pasta, pizza og slikt. Tenker den vanlige versjonen med stekt kjøttdeig, hermetiske tomater osv. Hvordan bør jeg fryse det ned? I plastbokser fra butikken eller zip-poser? Litt usikker da jeg aldri har fryst stekt kjøttdeig før.

Anonymkode: e4c9d...016

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Både plastposer (tar mindre plass) og bokser går bra for min del. Du må huske at du nesten alltid må tilsette litt vann når du skal lage det til, er min erfaring 

Anonymkode: 8535d...0bc

AnonymBruker
Skrevet

Jeg pleier å ha det i bokser, men plastposer som du kan klemme flate tar jo mindre plass.

Anonymkode: 7378b...b04

  • Nyttig 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg pleier å bruke plastposer. Hvis sausen er veldig flytende, kan du sette posene tett i tett i en brødform, ildfast form e.l. til det har frosset, så flyter det ikke helt utover.

Anonymkode: f9ced...6c9

AnonymBruker
Skrevet

Bruker aluminiumsformer med lokk fra Biltema.

Anonymkode: e8a02...3e2

Skrevet
AnonymBruker skrev (På 5.4.2025 den 14.55):

Jeg pleier å bruke plastposer. Hvis sausen er veldig flytende, kan du sette posene tett i tett i en brødform, ildfast form e.l. til det har frosset, så flyter det ikke helt utover.

Anonymkode: f9ced...6c9

Må endelig ikke glemme at mat som er fryst flatpakket, tiner veldig mye raskere enn det som er fryst i en klump.... 

Jeg fryser eksempelvis kraft og supper flatpakket og lagrer de i frysen som et kartotek, jeg kan da bla igjennom de, bare adskilt av et liten papirlapp som sier hva neste farge er.... ;) 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...