AnonymBruker Skrevet 5. april #1 Skrevet 5. april Tenker å lage store porsjoner kjøttsaus som enkelt kan brukes til pasta, pizza og slikt. Tenker den vanlige versjonen med stekt kjøttdeig, hermetiske tomater osv. Hvordan bør jeg fryse det ned? I plastbokser fra butikken eller zip-poser? Litt usikker da jeg aldri har fryst stekt kjøttdeig før. Anonymkode: e4c9d...016
AnonymBruker Skrevet 5. april #2 Skrevet 5. april Både plastposer (tar mindre plass) og bokser går bra for min del. Du må huske at du nesten alltid må tilsette litt vann når du skal lage det til, er min erfaring Anonymkode: 8535d...0bc
AnonymBruker Skrevet 5. april #3 Skrevet 5. april Jeg pleier å ha det i bokser, men plastposer som du kan klemme flate tar jo mindre plass. Anonymkode: 7378b...b04 1
AnonymBruker Skrevet 5. april #4 Skrevet 5. april Jeg pleier å bruke plastposer. Hvis sausen er veldig flytende, kan du sette posene tett i tett i en brødform, ildfast form e.l. til det har frosset, så flyter det ikke helt utover. Anonymkode: f9ced...6c9
AnonymBruker Skrevet 5. april #5 Skrevet 5. april Bruker aluminiumsformer med lokk fra Biltema. Anonymkode: e8a02...3e2
Haldrup Skrevet 8. april #6 Skrevet 8. april AnonymBruker skrev (På 5.4.2025 den 14.55): Jeg pleier å bruke plastposer. Hvis sausen er veldig flytende, kan du sette posene tett i tett i en brødform, ildfast form e.l. til det har frosset, så flyter det ikke helt utover. Anonymkode: f9ced...6c9 Må endelig ikke glemme at mat som er fryst flatpakket, tiner veldig mye raskere enn det som er fryst i en klump.... Jeg fryser eksempelvis kraft og supper flatpakket og lagrer de i frysen som et kartotek, jeg kan da bla igjennom de, bare adskilt av et liten papirlapp som sier hva neste farge er.... 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå