Gå til innhold

Biff sous vide. Hvordan bør den oppbevares res frem til den skal serveres?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvor lenge kan den ligge i romtemperatur etter den har vært i vannbad? Bruker som regel å frese biffen på panna rett etter, men pga uforutsette ting, får vi ikke spist før 3 timer etter den er ferdig i vannbadet. Usikker på hva som blir lurest å gjøre med kjøttet i mellomtiden?

Anonymkode: 58461...4b1

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

La den ligge i vannbadet. Den fortsetter jo bare å ha den temperaturen og blir ikke mer varmebehandlet. Det er slik noen restauranter gjør det. De bare har biffer liggende i vannbad til det blir bestilt. Ikke helt heldig med tanke på mikroplast, men det går an å bruke glasskrukke også.

Anonymkode: 00b2b...bf0

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...