AnonymBruker Skrevet 4. april #1 Skrevet 4. april Hvor lenge kan den ligge i romtemperatur etter den har vært i vannbad? Bruker som regel å frese biffen på panna rett etter, men pga uforutsette ting, får vi ikke spist før 3 timer etter den er ferdig i vannbadet. Usikker på hva som blir lurest å gjøre med kjøttet i mellomtiden? Anonymkode: 58461...4b1
AnonymBruker Skrevet 4. april #2 Skrevet 4. april La den ligge i vannbadet. Den fortsetter jo bare å ha den temperaturen og blir ikke mer varmebehandlet. Det er slik noen restauranter gjør det. De bare har biffer liggende i vannbad til det blir bestilt. Ikke helt heldig med tanke på mikroplast, men det går an å bruke glasskrukke også. Anonymkode: 00b2b...bf0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå