AnonymBruker Skrevet 3. april #1 Skrevet 3. april Selv kjøttdeigen er jo blitt en formue. Anonymkode: baf47...572
AnonymBruker Skrevet 3. april #3 Skrevet 3. april Lever! Finn alle oppskriftene med fløte til, fløtesaus med lever i er nydelig😍 Anonymkode: 472ff...c69 2 2
AnonymBruker Skrevet 3. april #4 Skrevet 3. april Hvalkjøtt, definitivt! Her lager vi både gryter, former, taco og pizza med hval. Og så får du ikke oppdrettshval/burhval, som er et pluss om du bryr deg om dyrevelferd. Anonymkode: ac4b5...13e 6
Maia70 Skrevet 3. april #5 Skrevet 3. april Jeg spiser ikke kjøtt selv, så vet ikke kvaliteten, men First Price-kjøttdeigen på Kiwi har pleid å koste 100 kr/kg.
AnonymBruker Skrevet 3. april #6 Skrevet 3. april Høns. Jeg koker de i to timer, så har jeg to varianter jeg lager: høns som vilt eller hønsefrikasse. Anonymkode: 8f7e6...056 7 2
AnonymBruker Skrevet 3. april #7 Skrevet 3. april AnonymBruker skrev (28 minutter siden): Hvalkjøtt, definitivt! Her lager vi både gryter, former, taco og pizza med hval. Og så får du ikke oppdrettshval/burhval, som er et pluss om du bryr deg om dyrevelferd. Anonymkode: ac4b5...13e Er det billig? Anonymkode: 6a2bb...372
Snok1 Skrevet 3. april #8 Skrevet 3. april Jeg kjøper ofte koteletter som jeg tilbereder til mange retter som strengt tatt skal ha storfe. Pris er én årsak, men jeg er veldig glad i svin, så det er minst en dobbel bonus her. 2
AnonymBruker Skrevet 3. april #9 Skrevet 3. april Nakkekoteletter, oksehaler, oksekjaker, svineskank. Anonymkode: cadda...80f 4
AnonymBruker Skrevet 3. april #10 Skrevet 3. april Nyretapp. Bedre enn indrefilet 🙂 Anonymkode: a553b...70f 4
AnonymBruker Skrevet 3. april #11 Skrevet 3. april AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Nyretapp. Bedre enn indrefilet 🙂 Anonymkode: a553b...70f Men er ikke kjempebillig. Dog enig i at det er veldig godt. Høyrygg er kjempegodt i pai og stuinger og betydelig billigere enn biffkjøtt. Elg er jo billig om du er i eller kjenner jaktlaget. Hval smaker høgg så den gidder jeg ikke. Anonymkode: 11af9...5b7 1
AnonymBruker Skrevet 3. april #12 Skrevet 3. april AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Er det billig? Anonymkode: 6a2bb...372 Her koster det ca 100kr/kg, og er nede i 40 kr/kg når det er på tilbud. Kjøpte nettopp 10x500g på tilbud, så da har vi en stund. Har bare sett det frossent, så kan jo hende det er dyrere om man kjøper det ferskt? Anonymkode: ac4b5...13e
17.11 Skrevet 3. april #13 Skrevet 3. april Nakkekoteletter er ikke så verst, men jeg syns pakkene er altfor store. 1
AnonymBruker Skrevet 3. april #14 Skrevet 3. april AnonymBruker skrev (1 time siden): Lever! Finn alle oppskriftene med fløte til, fløtesaus med lever i er nydelig😍 Anonymkode: 472ff...c69 🤢🤮 Anonymkode: cb789...c8c 2
AnonymBruker Skrevet 3. april #15 Skrevet 3. april AnonymBruker skrev (1 time siden): 🤢🤮 Anonymkode: cb789...c8c Ikke så høflig av deg, du. Anonymkode: 472ff...c69 6
Snok1 Skrevet 3. april #16 Skrevet 3. april 17.11 skrev (1 time siden): Nakkekoteletter er ikke så verst, men jeg syns pakkene er altfor store. Jeg fryser dem ned én og én. Tiner rask og er klart til bruk. 2 1
AnonymBruker Skrevet 3. april #17 Skrevet 3. april Koteletter / evt annet svinekjøtt på tilbud. Bruker med typisk husmannskost-tilbehør eller lager en annen vri som asiatisk. Kan også skjære opp og bruke i wok, topping i supper, taco osv. Hel kylling. Koker og lager suppe/gryte. Tar vare på skrotten og lager kraft. Kan også lage pulled kylling til taco. Oksehaler, høyrygg Svineknoke Hjort (får hos bekjente billig) Anonymkode: 05028...526
Meowmere Skrevet 3. april #18 Skrevet 3. april Helstekt indrefilet av svin er veldig godt. Ikke spesielt dyrt, men kjempeenkelt å tilberede. 3
AnonymBruker Skrevet 4. april #19 Skrevet 4. april Hva som er billig er relativt - billig i forhold til hva? Uansett, mitt tips er hel lammebog, som jeg antar er billig i forhold til lammestek, og i hvert fall i forhold til lammeskanker, som er uforholdsmessig dyre av en eller annen grunn (pga hype i årevis?). Når man har hel bog kan man nemlig tilberede den i langpannen i ovnen på 140-150 grader, dekket med folie, i 5 timer, til den blir så mør at den omtrent kan inntas med sugerør. Eksempler på oppskrift: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/slow-roasted-shoulder-lamb https://www.bbcgoodfood.com/recipes/slow-roast-persian-lamb-pomegranate-salad Anonymkode: 47dbc...0b3 3
AnonymBruker Skrevet 4. april #20 Skrevet 4. april AnonymBruker skrev (13 timer siden): Hvalkjøtt, definitivt! Her lager vi både gryter, former, taco og pizza med hval. Og så får du ikke oppdrettshval/burhval, som er et pluss om du bryr deg om dyrevelferd. Anonymkode: ac4b5...13e Hvalfangst er da langt fra dyrevelferd... Vet du hvor mange timer det går på å ta livet av en hval, og hvor mye frykt og smerte det forårsaker i den tiden? Og frykt blant resten av familien også Anonymkode: d54df...02f 2 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå