Gå til innhold

Fylte horn...


Anbefalte innlegg

Gjest Jersey i.i.
Skrevet

Noen som har en oppskrift på fylte horn? Og hva kan man fylle i disse?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fylte horn (16 store)

5 dl melk

1 pk gjær

50 g smør

1 ts salt

5 dl helkorn

1 liter hvetemel

100 g finstrimlet purre

100 g revet ost

100 g skinke i biter

Kok opp melken, hell den over helkornene. La blandingen stå noen timer for bløting. Smelt smøret, arbeid inn smuldret gjær, smeltet smør og hvetemel. La heve til deigen har doblet.

Del deigen i to eller fire. Kjevle ut hver del i en sirkel og del opp i åtte emner. Fyll hver snipp med ost, skinke og purre og rull sammen. Etterhev godt. Pensle med egg, strø med valmue- eller sesamfrø og stek i stekeovn ved 250 grader i 10-12 minutter.

Skinkehorn m/sennep og estragon (16 stk)

10 dl hvetemel

1 ts salt

1,5 ss bakepulver

100 g margarin

4 dl melk

1 dl smøreost

1 ss fransk sennep

1 ts tørket estragon

8 skiver røkt skinke

egg til pensling

Bland det tørre og fettet i en foodprocessor, tilsett melken til slutt. Del deigen i to og kjevle hver del ut til en sirkel som igjen deles i åtte snipper. Smak til osten med sennep og estragon og del skinkeskivene i to. Fordel ostefyll og skinke på hver snipp og rull sammen, begynn med den brede enden. Pensle hornene med sammenvispet egg. Stekes ved 250 grader i ca 8 minutter.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...