Gjest Jersey i.i. Skrevet 12. mars 2006 #1 Skrevet 12. mars 2006 Noen som har en oppskrift på fylte horn? Og hva kan man fylle i disse?
Arkana Skrevet 12. mars 2006 #2 Skrevet 12. mars 2006 Fylte horn (16 store) 5 dl melk 1 pk gjær 50 g smør 1 ts salt 5 dl helkorn 1 liter hvetemel 100 g finstrimlet purre 100 g revet ost 100 g skinke i biter Kok opp melken, hell den over helkornene. La blandingen stå noen timer for bløting. Smelt smøret, arbeid inn smuldret gjær, smeltet smør og hvetemel. La heve til deigen har doblet. Del deigen i to eller fire. Kjevle ut hver del i en sirkel og del opp i åtte emner. Fyll hver snipp med ost, skinke og purre og rull sammen. Etterhev godt. Pensle med egg, strø med valmue- eller sesamfrø og stek i stekeovn ved 250 grader i 10-12 minutter. Skinkehorn m/sennep og estragon (16 stk) 10 dl hvetemel 1 ts salt 1,5 ss bakepulver 100 g margarin 4 dl melk 1 dl smøreost 1 ss fransk sennep 1 ts tørket estragon 8 skiver røkt skinke egg til pensling Bland det tørre og fettet i en foodprocessor, tilsett melken til slutt. Del deigen i to og kjevle hver del ut til en sirkel som igjen deles i åtte snipper. Smak til osten med sennep og estragon og del skinkeskivene i to. Fordel ostefyll og skinke på hver snipp og rull sammen, begynn med den brede enden. Pensle hornene med sammenvispet egg. Stekes ved 250 grader i ca 8 minutter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå