AnonymBruker Skrevet 31. mars #1 Del Skrevet 31. mars Hei! Jeg vil gjerne begynne å bake GROVT brød, men de gangene jeg har prøvd syns jeg ikke at jeg får det til. Eneste jeg har fått til er grytebrød som en hever over natta og det er jo egentlig bare godt samme dag. Noen tips til oppskrifter ? Tips til at det holder seg godt, ikke smuldrer opp, sprø skorpe ja hvordan få til godt, men sunt brød! Anonymkode: 10312...1aa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars #2 Del Skrevet 31. mars Gjerne enkelt også! Anonymkode: 10312...1aa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars #3 Del Skrevet 31. mars Jeg baker veldig gode brød, synes jeg da. 900 gr hvetemel. 500 gr, blanding av grov sammalt hvete, grov rug, havregryn og kruska kli (mest grov hvete) 2-3 ts salt, 1 toppa ss sirup, 50 gr romtemp margarin, 9 dl lunka vann, 50 gr gjær. Dette blir 3 brød, stekes på 200 gr i 55-60 minutt Anonymkode: 4e6eb...bd6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars #4 Del Skrevet 31. mars https://www.bakerenogkokken.no/p/holm-brodform-mlokk-25x11cm-stopejern_15704/ Disse brødene koster ca 15 kr stk å lage. De er næringsrike. De har en hard skorpe, er saftige og myke inni. De trenger ikke så mye etterheving da de også hever litt i ovnen. Jeg pleier å skjære de opp i skiver og legge dem i frysa. Kommer an på hvor mye brød man spiser. Formene er ganske dyre, men de tjener man raskt inn igjen om man baker litt. Jeg baker fire brød av gangen. Anonymkode: b0a0d...0b1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 31. mars #5 Del Skrevet 31. mars https://meny.no/oppskrifter/bakst/brod/grovt-gulrotbrod/ Jeg lager utelukkende disse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars #6 Del Skrevet 31. mars Mardina skrev (På 31.3.2025 den 21.28): https://meny.no/oppskrifter/bakst/brod/grovt-gulrotbrod/ Jeg lager utelukkende disse. Ekspander Tusen takk. Hvor mange brød blir dette? Anonymkode: 10312...1aa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars #7 Del Skrevet 31. mars Tusen takk for gode tips 🥰 Anonymkode: 10312...1aa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 31. mars #8 Del Skrevet 31. mars Anonymkode: d3e96...0c2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mardina Skrevet 31. mars #9 Del Skrevet 31. mars AnonymBruker skrev (På 31.3.2025 den 21.35): Tusen takk. Hvor mange brød blir dette? Anonymkode: 10312...1aa Ekspander 2 stk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april #10 Del Skrevet 1. april Prøv surdeigbakst,det blir mye bedre og smuler ikke. Anonymkode: 77a33...94f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april #11 Del Skrevet 1. april AnonymBruker skrev (På 31.3.2025 den 21.35): Tusen takk. Hvor mange brød blir dette? Anonymkode: 10312...1aa Ekspander Det står i oppskriften! Anonymkode: fd99f...12f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå