Grüner Skrevet 28. mars #2 Skrevet 28. mars Det beste er å kunne variere litt mellom ulike kjøkken både norsk bondekost, thaimat, sushi, italiensk, fransk, spansk, gresk, indisk, kinesisk, meksikansk… 4 1
jnissen Skrevet 28. mars #4 Skrevet 28. mars Synes Danmark, Romania, Vietnam, Thailand og Indonesia har mye bra mat. Balkan-landene har kjedelig mat. Norge synes jeg også har mye kjedelig mat på restauranter. 1
Hunter7 Skrevet 28. mars #6 Skrevet 28. mars Akkurat nå: Holder en knapp på det tyrkiske kjøkkenet, da landet historisk sett var/er et handelsknutepunkt mellom mange kulturer og følgelig matkulturer. 2 1
AnonymBruker Skrevet 28. mars #8 Skrevet 28. mars Thailand, Pakistan, Nordafrika, Italia Anonymkode: 0c66a...ff3
AnonymBruker Skrevet 28. mars #9 Skrevet 28. mars Libanon, Etiopia og Sør Korea. Men det er utrolig mye god mat der ute. Anonymkode: 91fad...8a4 2
AnonymBruker Skrevet 28. mars #10 Skrevet 28. mars Indisk, midtøsten og thai. Anonymkode: f3d82...3c5 1
AnonymBruker Skrevet 28. mars #12 Skrevet 28. mars Jeg er glad i ekte norsk mat jeg. Litt fordi magen min ikke er glad i sterke krydder. Anonymkode: ab0f6...d83 2 1
Stonegiant Skrevet 28. mars #13 Skrevet 28. mars India og midt-østen. Libanon dersom jeg må spesifisere land. 2
Stonegiant Skrevet 28. mars #14 Skrevet 28. mars Hunter7 skrev (52 minutter siden): Akkurat nå: Holder en knapp på det tyrkiske kjøkkenet, da landet historisk sett var/er et handelsknutepunkt mellom mange kulturer og følgelig matkulturer. Det er også et veldig godt valg. 2
Johan uten land Skrevet 28. mars #15 Skrevet 28. mars Veldig vanskelig spørsmål, selvsagt. Man kan åpenbart spise veldig godt i Spania, Italia og Frankrike. Som turist og matinteressert. Men det er jo ikke slik at folk i disse landnene spiser godt hele tiden. Da tror jeg mer at folk i Thailand og rundt der, vanlige mennesker, spiser god mat - det er passe krydret, mye grønnsaker og frisk frukt hele året. Maten har også fin blananse mellom syre, sødme og krydder. 2
AnonymBruker Skrevet 28. mars #16 Skrevet 28. mars Mat fra Midtøsten er superbra og sunn. Jeg ler når det i norske oppskrifter står "en spiseskje hakket persille" mens de bruker en bunt på en 250 g. Poenget er at de bruker raust med ferske krydderurter, smakfullt og sunt. Liker også variasjonen mellom dette, sentralasiatisk, indisk og thai. Nordmenn flest ser ut til å like amerikanske burgermåltider (levert på døra) og Kiwi har hengt seg på med "American diner" serien (grøss) Anonymkode: 6c1cd...1ef 5 1
AnonymBruker Skrevet 28. mars #17 Skrevet 28. mars AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Mat fra Midtøsten er superbra og sunn. Jeg ler når det i norske oppskrifter står "en spiseskje hakket persille" mens de bruker en bunt på en 250 g. Poenget er at de bruker raust med ferske krydderurter, smakfullt og sunt. Liker også variasjonen mellom dette, sentralasiatisk, indisk og thai. Nordmenn flest ser ut til å like amerikanske burgermåltider (levert på døra) og Kiwi har hengt seg på med "American diner" serien (grøss) Anonymkode: 6c1cd...1ef Helt enig! Tenkte på det iranske kjøkkenet da jeg leste innlegget ditt - her bugner av urter og ekte kryddere. For nei, gurkemeie er ikke gurkemeie. Det smaker ekte! Anonymkode: e3d9e...223 4
AnonymBruker Skrevet 28. mars #18 Skrevet 28. mars Japan. Jeg liker råvarene, bredden, finessen. Anonymkode: 68218...d66
AnonymBruker Skrevet 28. mars #20 Skrevet 28. mars AnonymBruker skrev (4 minutter siden): Helt enig! Tenkte på det iranske kjøkkenet da jeg leste innlegget ditt - her bugner av urter og ekte kryddere. For nei, gurkemeie er ikke gurkemeie. Det smaker ekte! Anonymkode: e3d9e...223 Persisk mat på sitt beste er himmelsk 🥰 Anonymkode: 03886...698
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå