AnonymBruker Skrevet 22. mars #1 Skrevet 22. mars Jeg rydder frysen og ser jeg har enorme mengder. Men det er ikke den mest spennende middagen annet enn å variere tilbehør. Anonymkode: ba84a...bb6
AnonymBruker Skrevet 22. mars #2 Skrevet 22. mars Hva med å bruke det til fiske-taco i lefser? Anonymkode: b0ec2...80f 1 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars #3 Skrevet 22. mars I lompe med salat, tomat, løk, ketchup og sennep😄 Anonymkode: f22d2...c2d 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars #4 Skrevet 22. mars Lager selv. Men bruker alltid rester i lunsj-wraps. Lefse, med salat, tartarsaus, litt rødløk, og panert fisk. Anonymkode: 89268...25b 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars #5 Skrevet 22. mars I tacolefse med tzatsiki og sriracha. Anonymkode: de8e3...957 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars #7 Skrevet 22. mars Vi varierer med å ha det sammen med potetmos,ris,kokte poteter, eller i wraps/pitabrød. Tilbehør som grønnsaksblanding,agurksalat eller salat/agurk/mais/paprika i wraps. Remulade,sweet chilisaus,dressing,ketchup,aioli eller lignende. Alt ettersom hva vi har lyst på og har liggende. Rester spises ofte på brødskiva. Anonymkode: c54ba...ad6 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars #8 Skrevet 22. mars Makaroni, rømme og sweet chili saus. Anonymkode: 900d2...8e3 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars #9 Skrevet 22. mars Vi lager fiskeburger og later som om det er McDonald's fisketurer 🤪 isbergsalat, remulade og burgerbrød, pommes frittstående som tilbehør.. ungene tror det er junkfood og jeg er fornøyd Vi har fisk ("fisk"). Vinn-vinn Anonymkode: fd9a5...f9e 1 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars #10 Skrevet 22. mars Potetmot, sweet chilli saus, rødløk og brokkoli. Anonymkode: 8e52c...d94 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars #11 Skrevet 22. mars Frityrstek dem, del dem i kvadratiske biter og bruk som krutonger i salad. Anonymkode: 5ca25...786 2 1
Haldrup Skrevet 22. mars #12 Skrevet 22. mars Forestill deg at du lager en tiramisu, og fiskepinnene er "fingerkjeksen"..... Nå lager du en Fiske "tiramisu".... Legg fiskepinnene lagvis i en langpanne og held over tykk hvit saus, smaksatt med det du liker best.... topp med ost og fortsett med neste lag.... Bak i ovnen 40-50 min på 170-200 grader.... og voila Server eventuelt med en god "ratatouille" med masse løk og urter og hva du ellers liker.... Nå har du konge middag, men de kjipe fiskepinnene 1
Frøkenfryden Skrevet 23. mars #13 Skrevet 23. mars Støtter forslagene her. Liker de også kalde dagen etter på skive med smøreost eller i lompe. Til middag har vi det i wrap eller med båtpoteter og ovnsstekte grønnsaker. Eller med mos av potet og litt søtpotet, eller potet og sellerirot f eks 1
AnonymBruker Skrevet 23. mars #14 Skrevet 23. mars Ante ikke det var så mange måter å spise fiskepinner på 😃 Anonymkode: 9458d...2f2 1
AnonymBruker Skrevet 23. mars #15 Skrevet 23. mars AnonymBruker skrev (På 22.3.2025 den 8.34): Jeg rydder frysen og ser jeg har enorme mengder. Men det er ikke den mest spennende middagen annet enn å variere tilbehør. Anonymkode: ba84a...bb6 De er mye bedre hvis du frityrsteker de i stedet for å steke de i stekepanna.. Anonymkode: 5b28a...456 1
AnonymBruker Skrevet 25. mars #16 Skrevet 25. mars Sammen med sursøt saus, grønnsaker og ris I wok Stekes i form oppå grønnsaker og potetbåter. Ketskjup eller remulade til. Som fish and chips. Med ertestuing til. I wraps/lompe I taco Grille med tilbehør dere liker på grillen Legg mellom to skiver som pålegg. Fint til tur I stekt ris Varier tilbehøret. Potetmos, gulrotmos, søtpotet båter, kokte poteter, ris, revet gulrot, fryste grønnsaksblandinger, dampet brokkoli, spinatstuing, salat, maisstuing, agurksalat. Tipper mange sauser til fisk, enten fra butikk eller hjemmelaget, kan passe til. Feks hollandaise, sandefjordsmør osv. Sweet chilli er sikkert godt til også. Anonymkode: 1cad9...827 1
AnonymBruker Skrevet 25. mars #17 Skrevet 25. mars Vi brukte fiskepinner som alternativ til pølser da barna var mindre. Varme pølsebrød, potetmos i brødet, fiskepinne og evt. ketchup og/eller agurkmix på toppen. God og rask middag som småbarna elsket. Anonymkode: f1873...c8d 1
AnonymBruker Skrevet 25. mars #18 Skrevet 25. mars Vi pleier ha fiskepinner med ratatouille og ris. (og ketchup....) Vi ender alltid med å lage for mange, men det er kjempedigg med kalde fiskepinner på brødskiven Anonymkode: bfb66...801 1
AnonymBruker Skrevet 25. mars #19 Skrevet 25. mars Nystekte fiskepinner på en fersk baguette, nam! Anonymkode: eaf3b...b68 1
AnonymBruker Skrevet 25. mars #20 Skrevet 25. mars Her spises fiskepinnene med spagetti Anonymkode: 48659...25f 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå