Gå til innhold

Anderledes pizzatopping


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har du forslag til anderledes pizzatoppinger? Noe som ikke er av de klassiske kjøttdeig,skinke,pepperoni og sånn. 

Anonymkode: 249c9...992

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Artisjokk

Sopp

Grillet paprika 

Mozarella

Nøtter

Pesto

Ruccola

Kyllingbacon

Kjøttboller

Reker 

Små tomater delt i 2

Pinjekjerner 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er veldig glad i pære på pizza, ekstra godt sammen med chevre. 

 

Anonymkode: cb9cc...887

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvit pizza med ost, spekeskinke, rødløk, har på masse ruccola og rista pinjekjerner når den er stekt. Sjukt digg 

 

Pesto, Mozarella, rødløk, litt mais og kylling. 

 

2 sjukt digge kombier 

Anonymkode: ff305...ab8

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg og broren min liker veldig godt å ha mais, ost og oliven på pizzaen (ikke saus). Jeg vet det er veldig rart men jeg elsker det

Anonymkode: 74cac...736

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker
Etk skrev (11 timer siden):

Reker er dritgodt på pizza!

Enig, det er en av mine favoritt-toppinger.

Dvs jeg legger squashskiver og hakket rød chili oppå tynt lag tomatsaus og ost, steker pizzaen nesten ferdig, og så har på pillede ferske reker som får bare noen sekunder i ovnen, slik at de blir lune, men ikke seige. Ferdigdampede blåskjell brukt på samme måte er også veldig godt. I det pizzaen kommer ut av ovnen drysser jeg over en miks av finhakket persille og revet sitronskall, pluss ringler over litt god olivenolje.

Ellers liker jeg å tenke på pizzaer som restemat. Dvs om vi har rester av feks gode hjemmelagde kjøttboller brukt til tapas eller pasta så bruker jeg dem på pizza. 

En annen favoritt er portobellosopp, bacon, rødløk og frisk rosmarin eller salvie. Trikset er å legge alt rått oppå tomatsaus og ost: Tynne soppskiver, tynnskåret rødløk, revet rosmarin, litt tynnskåret bacon i små biter spredt over det hele. Slik får løk og sopp steke i baconfettet, og alle smakene blande seg. Denne varianten er bankers, og blir alltid veldig god.

Anonymkode: 7d8d2...5ae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
AnonymBruker

PS: Om du har en frisk artisjokk eller to i hus (ser mange nevner det) rens den ned til kun artisjokkhjerter med midtpartiet inni fjernet, skjær i tynne båter, og legg rå oppå tomatsaus og ost sammen med oppsmuldret blåmuggost. 

Veldig god kombo, og med frisk artisjokk unngår man den voldsomme sitronsyren som er tilsatt den hermetiske. 

Kan i tillegg toppes med enten ristede hasselnøttkjerner eller parmaskinke etter steking.

Anonymkode: 7d8d2...5ae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk en helt fantastisk pizza når jeg var ute å reiste for en del år tilbake. Var pizza med allverdens grønnsaker, inkludert brokkoli 🥰😋 Det var utrolig godt. De tok også på sweet chili saus siden jeg ikke kunne ha ost, og kombinasjonen var rågod 😋🥰 Har laget pizza med brokkoli og sweet chili saus mange ganger siden, men blitt lenge siden nå. 

Hvit pizza med facon og potet er også en favoritt her. Gjerne med marinert sopp også. En venninne som er veganer lager helt fantastiske pizzaer. De er helt magiske 🥰😋 Savner ingenting 😋🤩

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Cherrytomater, rødløk, pesto, mozzarella og spekeskinke.

Ingen tomatsaus. 

Nydelig 😍 

Anonymkode: 6e20e...1ee

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...