AnonymBruker Skrevet 20. mars #1 Skrevet 20. mars Jeg har vært på resturant flere ganger hvor resturanten drives av kurdere. Jeg kommer ofte i prat med servitører, smalltalk etc...og de sier selv at resturanten er drives av kurdere og alltid er det baklava på dessertmenyen. Ikke noe galt med det 😋, men hvorfor akkurat baklava? Er det typisk for regionen? Anonymkode: 79c38...c3e
AnonymBruker Skrevet 20. mars #2 Skrevet 20. mars Det er typisk for øst-Europa og deler av Midtøsten, enten det er kurdere eller andre som lager maten. Anonymkode: 36c56...6d0 5 1
Hyoscyamus Skrevet 20. mars #3 Skrevet 20. mars Baklava har vel sin opprinnelse fra det ottomanske imperiet, så det er jo naturlig at det serveres på en kurdisk restaurant:) 1 6
AnonymBruker Skrevet 22. mars #5 Skrevet 22. mars Capazitet skrev (På 21.3.2025 den 0.08): Det er vel som kanelbollen. Den er multinasjonal. Eh, nei. Kanelboller er allsidig, men baklava er liksom,, ja vet ikke. Har vært med kurdere/tyrkere så klarer ikke mer av den kulturen. 🙈 ble tvunget til å spise baklava. 🤢 Anonymkode: 56e23...6cb
AnonymBruker Skrevet 23. mars #7 Skrevet 23. mars Tyrkia og Hellas, ingen kurdisk baklava. Anonymkode: ed51e...9da
Gjest pop up bruker Skrevet 23. mars #8 Skrevet 23. mars Baklava er typisk mange land https://en.m.wikipedia.org/wiki/Baklava
Brunhilde Skrevet 23. mars #9 Skrevet 23. mars Baklava er veldig godt, og jeg pleier å bestille det til kaffen de gangene jeg spiser på syrisk resturant. Ellers er den beste baklavaen jeg har spist den min kosovo-albanske kollega pleide å lage. Den var nesten himmelsk god.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå