AnonymBruker Skrevet mandag kl 22:33 #21 Del Skrevet mandag kl 22:33 AnonymBruker skrev (23 minutter siden): Her gikk alt ned i gapet. Men har brukt tørrfisk til hund av alle ting. Delte de i to. Var sånne små tynne. Aner ikke hva de heter, men de selges ikke enkeltvis. Har brukt gulost, ostepop (glemte godbiter på stevne 😅), kokt og stekt lever, kokt og stekt kylling hjerte. Dette er veldig billig i frysedisken i Sverige. Alt av pølser, skinke, leverpostei, fiskekaker, og ting på tube. Ost på tube, makrell på tube. Og ja det er veldig greit å kunne vaske henda etterpå 😅 Anonymkode: 92114...28b Også oatepop på stevne 😂 jaja greit du hadde noe ihvertfall! Ja godbiter på tube er veeldig greit til tider. På vinterstid er det ikke så farlig for meg for jeg går alltid med hansker fra høst til vår da jeg fryser så fort på hendene. Da slipper jeg all siklingen på hendene også😂 Anonymkode: b8f29...722 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pia mater Skrevet mandag kl 22:34 #22 Del Skrevet mandag kl 22:34 Har brukt mye falukorv, kalkunkorv og vaffel (som er delt i passelige biter). Nå belønner jeg så og si kun med tennisball. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 22:36 #23 Del Skrevet mandag kl 22:36 Stekt kylling i passende biter, pølse (jeg bruker mager da vekten må passes på), fiskekaker, fiskepudding, ost, skinkebiter. Kan bruke rester av kjøtt og fisk vi har til middag. Feks kjøttboller, karbonader, fiskeboller. Skyller av evt saus pga gris. Anonymkode: b1a78...05c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 22:39 #24 Del Skrevet mandag kl 22:39 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Stekt kylling i passende biter, pølse (jeg bruker mager da vekten må passes på), fiskekaker, fiskepudding, ost, skinkebiter. Kan bruke rester av kjøtt og fisk vi har til middag. Feks kjøttboller, karbonader, fiskeboller. Skyller av evt saus pga gris. Anonymkode: b1a78...05c Tusen takk for tips ☺️ Anonymkode: b8f29...722 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 22:40 #25 Del Skrevet mandag kl 22:40 pia mater skrev (5 minutter siden): Har brukt mye falukorv, kalkunkorv og vaffel (som er delt i passelige biter). Nå belønner jeg så og si kun med tennisball. Falu/kalkunkorv har jeg ikke tenkt på. Tusen takk 😊 Anonymkode: b8f29...722 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 22:41 #26 Del Skrevet mandag kl 22:41 AnonymBruker skrev (7 minutter siden): Da må jeg prøve å lage levergodbiter en gang🤩 blir de sånn harde/knasende eller myke? Anonymkode: b8f29...722 De blir ganske myke, men ikke spesielt klissete. I dag brukte jeg det som var av lever i billigdisken, som var 400 gram kyllinglever og 300 gram okselever. Hadde det i blenderen med 250g havregryn og to egg og spredde alt ut på et stekebrett og stekte i ca. halvtime på 180 grader. Så skjærer man dem opp i biter og fordeler i poser. Funker flott. Hunden elsker det. Anonymkode: 9bfbd...e52 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet mandag kl 23:16 #27 Del Skrevet mandag kl 23:16 - Baconost/skinkeost - Ost - Stekt/kokt kylling - Agurk Anonymkode: b829a...b53 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 00:32 #28 Del Skrevet tirsdag kl 00:32 Jeg synes det er lett å bruke leverpostei og skinkeost (på tube) når jeg ikke trener hjemme. Lurt å ta på tannkrem tubekork på skinkeosten hvis man bruker det. Tuppen på de kan være skarpe. Anonymkode: e6cf9...690 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tabris Skrevet tirsdag kl 07:22 #29 Del Skrevet tirsdag kl 07:22 (endret) Jeg brukte: - Pølse - Kalkunkorv - Servelat (First Price Servelat er veldig billig og er en ganske stor mengde) - Karbonader - Fiskekaker/pudding Ellers har vi en slaktebutikk her hvor vi kan kjøpe det som kalles "blodpølse" (som vi på folkemunne kalte "hundepølse"). Det er en stor 2 kg pølse som er satt sammen av diverse slakterester. Kuttet opp en slik og frøs i zip-poser. Veldig mye sunne godbiter for billig penge. Om vinteren var baconost/skinkeost en slager, det kunne jeg gi med votter på. Endret tirsdag kl 07:23 av Tabris 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet tirsdag kl 17:02 #30 Del Skrevet tirsdag kl 17:02 Forer rått, men til trening kyllingpølser, fiskeboller eller tørrfor. Anonymkode: fb1d4...252 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
VisningsnavnPÅKREVD Skrevet onsdag kl 15:21 #31 Del Skrevet onsdag kl 15:21 Bruker alt av naturell kjøtt jeg finner på tilbud/ datodisken, gir ca 1/3 av dagsrasjonen som godbiter. Skal jeg gi feks kyllinglår som mat skjærer jeg av endel kjøtt- som da går i mikroen så jeg slipper klasse med rått kjøtt. Resten gis rått til måltid. Styrer unna ting med mye salt, som grillpølser o.l. (En fiskebolle i ny og ne går greit). En slager er div kjøttdeig, raskt å smøre utover en tallerken og steke i mikroen. Noen ganger har jeg kokt egg, sardiner eller et kotelettbein (bein må være rått) som surprise-godbit (til innkalling). Jada, jeg går rundt som en ferskvaredisk og bikkjene elsker det 😅 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 21:39 #32 Del Skrevet torsdag kl 21:39 Latmannstips kommer her: på butikken, ta en tom plastpose fra grønnsaksavd og putt i ferdig kuttede ost og skinkebiter fra salatdisken. Garantert suksess, helt enkelt! Ganske billig og, sammenlignet med mye annet. Anonymkode: d94e8...d66 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 22:09 #33 Del Skrevet torsdag kl 22:09 AnonymBruker skrev (28 minutter siden): Latmannstips kommer her: på butikken, ta en tom plastpose fra grønnsaksavd og putt i ferdig kuttede ost og skinkebiter fra salatdisken. Garantert suksess, helt enkelt! Ganske billig og, sammenlignet med mye annet. Anonymkode: d94e8...d66 Genialt! Men blir ikke det litt dyrere å ta fra salatdisk, istedenfor å kjøpe en skinkepakke og ost? Eller lønner det seg? Anonymkode: b8f29...722 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet torsdag kl 22:28 #34 Del Skrevet torsdag kl 22:28 Kjøper en stor pakke med billige wienerpølser. Deler i småbiter og tørker i ovnen. Holder i flere uker. Anonymkode: f1008...e03 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå