AnonymBruker Skrevet 19. mars #21 Del Skrevet 19. mars Så og si all mat kan lages/forberedes på forhånd for så å varmes opp. Oppbevar i kjøleskap og sørg for at det blir ordentlig gjennomvarmt etterpå,så er det ingen fare. Går fint med pasta også,ser noen skriver at det ikke går. Gryter,supper,gratenger osv smaker jo gjerne bedre også, når de får stått litt. Om du ikke vil lage alt helt ferdig,kan du skjære opp alt av grønnsaker/kjøtt,og ha det i bokser i kjøleskapet, for så å steke/koke senere. Salat/agurk og sånne ting er best ferskt. Jeg ville også ventet med å steke fisk og rent kjøtt,da det kan bli litt tørt. Anonymkode: 454bc...e28 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå