AnonymBruker Skrevet 13. mars #1 Skrevet 13. mars Jeg liker veldig godt indisk mat og særlig saag med kylling (saus med spinat). Når jeg bestiller fra lokal Indisk takeaway, får jeg helt vanlig hvit ris. Har opplevd før på restaurant å få ris som er mere krydret og jeg ønsker å lage det hjemme. Hvilke krydder og hvordan lager jeg det? Gulfargen antar jeg er safran eller gurkemeie eller karri? Har noen oppskrift på en god ris til indisk mat, som ikke bare er vanlig hvit, kokt ris? Anonymkode: 83ed3...4ad
AnonymBruker Skrevet 13. mars #2 Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (1 time siden): Jeg liker veldig godt indisk mat og særlig saag med kylling (saus med spinat). Når jeg bestiller fra lokal Indisk takeaway, får jeg helt vanlig hvit ris. Har opplevd før på restaurant å få ris som er mere krydret og jeg ønsker å lage det hjemme. Hvilke krydder og hvordan lager jeg det? Gulfargen antar jeg er safran eller gurkemeie eller karri? Har noen oppskrift på en god ris til indisk mat, som ikke bare er vanlig hvit, kokt ris? Anonymkode: 83ed3...4ad Mulig pilaf-ris? Anonymkode: ac88a...7bb
AnonymBruker Skrevet 13. mars #3 Skrevet 13. mars Jeg blir skuffet om jeg får vanlig hvit ris til indisk mat, for på mitt stamsted serverer de gul krydret ris. Har dessverre ikke oppskriften, men vet de bruker gurkemeie og har funnet hele nellikspiker og kardemommekapsler i risen, mulig det også er flere kryddertyper de koker risen med. Anonymkode: 4bc38...2ce 1
AnonymBruker Skrevet 13. mars #4 Skrevet 13. mars Vi bruker denne i risen. Se bilde 😄 Anonymkode: 5ddd4...223
AnonymBruker Skrevet 13. mars #5 Skrevet 13. mars Tipper det er basmatiris de bruker. Jeg bruker den selv når jeg skal ha indisk hjemme. Anonymkode: 079d8...684
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå