Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker veldig godt indisk mat og særlig saag med kylling (saus med spinat).

Når jeg bestiller fra lokal Indisk takeaway, får jeg helt vanlig hvit ris.

Har opplevd før på restaurant å få ris som er mere krydret og jeg ønsker å lage det hjemme. Hvilke krydder og hvordan lager jeg det? Gulfargen antar jeg er safran eller gurkemeie eller karri?

Har noen oppskrift på en god ris til indisk mat, som ikke bare er vanlig hvit, kokt ris?

Anonymkode: 83ed3...4ad

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Jeg liker veldig godt indisk mat og særlig saag med kylling (saus med spinat).

Når jeg bestiller fra lokal Indisk takeaway, får jeg helt vanlig hvit ris.

Har opplevd før på restaurant å få ris som er mere krydret og jeg ønsker å lage det hjemme. Hvilke krydder og hvordan lager jeg det? Gulfargen antar jeg er safran eller gurkemeie eller karri?

Har noen oppskrift på en god ris til indisk mat, som ikke bare er vanlig hvit, kokt ris?

Anonymkode: 83ed3...4ad

Mulig pilaf-ris?

Anonymkode: ac88a...7bb

AnonymBruker
Skrevet

Jeg blir skuffet om jeg får vanlig hvit ris til indisk mat, for på mitt stamsted serverer de gul krydret ris. Har dessverre ikke oppskriften, men vet de bruker gurkemeie og har funnet hele nellikspiker og kardemommekapsler i risen, mulig det også er flere kryddertyper de koker risen med.

Anonymkode: 4bc38...2ce

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Vi bruker denne i risen. Se bilde 😄

Screenshot_20250313_151958_Chrome.jpg

Anonymkode: 5ddd4...223

AnonymBruker
Skrevet

Tipper det er basmatiris de bruker. 
 

Jeg bruker den selv når jeg skal ha indisk hjemme. 

Anonymkode: 079d8...684

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...