AnonymBruker Skrevet 13. mars #201 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (11 minutter siden): Jeg lager nesten bare torokake når jeg skal lage noe. Både til bursdager og andre store feiringer. Jeg gidder liksom ikke å kjøpe inn alle mulige ingredienser for å lage en kake også står restene igjen og blir kastet etterhvert. Jeg synts torokaker er kjempegodt jeg! Jeg pleier ofte å bruke toro langpanne, tar den i en rund form istedenfor. Deler den i to, dynker den og har krem inni og utpå. Smaker like godt som om du skulle laget fra bunnen av. Anonymkode: 69f52...e99 Hvilken pose fra Toro? Hva dynker du med og hva slags krem? Har aldri smakt en god Torokake, derfor spør jeg. Anonymkode: 8c377...d92 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #202 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (22 timer siden): Skulle feire noe på jobb og gleda meg til sjokoladekake og skuffelsen var stor da jeg kjente det var laget av en Toropose! Det er virkelig ikke godt! Hva tenker du om folk som gjør slik? Anonymkode: f223a...eb5 Toro er flaut. Anonymkode: f2d8d...d01 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #203 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (6 timer siden): der kommer toro inn, hjemmelaget glutenfri sjokoladekake smaker ikke godt, jeg har ikke funnet noen enda. Anonymkode: 2d132...c4d Hjemmelagd gf sjokoladekake smaker ganske likt som noen av Toro sine, da det ofte er mye de samme ingrediensene. Men finnes jo mange ulike stiler av kaker. Jeg baker feks fransk sjokoladekake fra bunnen av (dvs med lyst gf mel). Det er ei oppskrift jeg har hatt i 25 år og bare bytta ut hvetemel med lyst gf mel. Den inneholder mye mørk sjokolade. Jeg har ei anna oppskrift på ei lysere gf kake, lagd med kakaopulver og jordbærjus, den kan tom lages vegansk. Brownie er også lett å lage selv fra bunnen av. Eller sjokoladekake med bringebær og/eller sjokoladebiter i etc. Eller jeg kjøper den litt dyrere sjokoladekake-miksen fra Den glutenfrie bakeskolen, og tilsetter dyr olje. Den miksen inneholder bla brunt rørsukker, så kaka smaker mildt. Anonymkode: d4940...09e 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #204 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Hvilken pose fra Toro? Hva dynker du med og hva slags krem? Har aldri smakt en god Torokake, derfor spør jeg. Anonymkode: 8c377...d92 Jeg bruker denne, bare at jeg har den i en rund form for da føler jeg den blir enda mer saftig. Deler den og dynker med melk på begge innvendige sidene. Også er det krem da, det er alt etter hvliken type jeg lager. Ofte lager jeg en sjokolade ostekrem, har dette inni og utpå kaken. Ellers har jeg bringebær/jordbærsyltetøy og vaniljekrem inni kaken, også sjokolade ostekrem utpå, den er veldig god! Jeg er veldig glad i sjokolade ostekrem ser du, så derfor går den kremen ofte igjen. Ellers har jeg også brukt den til red velvet kake. Da tar du oppi rød konditorfarge i røra og følger oppskriften ellers. Like god som om den skulle vært kjøpt på bakeri! Jeg laget også en med hermetiske pærer en gang i tiden, veldig god! Men jeg husker ikke hvilken krem jeg brukte da. Skjærte ihvertfall hermetiske pærer opp i biter og hadde inni røra og stekte. Fantastisk fod var den! Anonymkode: 69f52...e99 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bælfeit Skrevet 13. mars #205 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (16 minutter siden): Kaster f.eks mel fordi det står så lenge, eller sukker fordi det har blitt helt hardt. Jeg liker ikke matvarer som har stått åpent lenge, selvom det ikke går ut på dato enda. Også er det noe med det å måtte kjøpe inn alt når du ikke bruke det eller, så står det bare der og tar plass. Ihvertfall hvis du ikke har så veldig stort kjøkken/skap plass Anonymkode: 69f52...e99 Kaste mel og sukker?Oppbevares tørt og kjølig så slipper du det. 1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #206 Del Skrevet 13. mars Bælfeit skrev (3 minutter siden): Kaste mel og sukker?Oppbevares tørt og kjølig så slipper du det. Mel kan faktisk gå ut på dato. Anonymkode: d4940...09e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bælfeit Skrevet 13. mars #207 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Mel kan faktisk gå ut på dato. Anonymkode: d4940...09e Lønner seg å bruke det opp da. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #208 Del Skrevet 13. mars Toro er fint det! Hyggelig med kake uansett. Jeg synes det er gøy å bake, men det er det ikke alle som gjør, så da er jo Toro kjekt å ha. Det går an å gjøre små endringer som gir mer smak også, bytte ut vann med kaffe og sånt. Toro vafler er forresten mye bedre enn mine hjemmelagde 😅 Anonymkode: 1f647...558 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #209 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (32 minutter siden): Kaster f.eks mel fordi det står så lenge, eller sukker fordi det har blitt helt hardt. Jeg liker ikke matvarer som har stått åpent lenge, selvom det ikke går ut på dato enda. Også er det noe med det å måtte kjøpe inn alt når du ikke bruke det eller, så står det bare der og tar plass. Ihvertfall hvis du ikke har så veldig stort kjøkken/skap plass Anonymkode: 69f52...e99 I tette bokser holder slik seg i ti år. AnonymBruker skrev (31 minutter siden): Det handler jo ikke om at vi er krenka på Toro's vegne, men at det fremstår ganske merkelig å ha et oppheng på kvaliteten på kake samtidig som man har dårlig folkeskikk. Hadde det vært i bryllupet dette ble servert, da kunne du sagt at det var rart og at du synes det ikke "hedret" noen. Men hva som serveres på lunsjrommet er da virkelig revnende likegyldig... Standarden er i utgangspunktet svært lav i den type situasjon. Det er dine forventninger i denne situasjonen som er problemet. Voksne mennesker forstår jo at selv om en selv har en spesiell interesse (kvalitetskaker), så deler ikke alle andre, faktisk de færreste, denne. Å late som om man ikke forstår dette gjør tråden absurd. Anonymkode: a1139...801 Og det er feil å ha forventninger om at folk legger ned litt innsats i det man serverer? Jeg blir skuffa over menneskeheten hvis det er jevnt over greit å servere søppel. Det er min mening,og den får dere nok bare godta. Anonymkode: f223a...eb5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #210 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Mel kan faktisk gå ut på dato. Anonymkode: d4940...09e Står det på pakka? Vel det må produsent skrive for å følge loven. Men i virkeligheten så holder tørrmat i årevis om det oppbevares tørt. Anonymkode: f223a...eb5 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SPOCA Skrevet 13. mars #211 Del Skrevet 13. mars Synes det er helt greit. Tenker ikke mye på det. Tenker heller at det er hyggelig de gidder og orker. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #212 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Og det er feil å ha forventninger om at folk legger ned litt innsats i det man serverer? Jeg blir skuffa over menneskeheten hvis det er jevnt over greit å servere søppel. Det er min mening,og den får dere nok bare godta. Anonymkode: f223a...eb5 På jobb? Ja. På jobb er bakevarer en gest. Noe å ha til kaffen. Valgfritt, vel å merke. Og hvor mye tid har du til rådighet når du kan holde på sånn som dette egentlig? Du har jo svart hyppigere her enn en som ikke har en jobb i det hele tatt? Jeg forstår at smaken ikke er det samme og alt det der, men du ble vel ikke tvangsfôret? I såfall, bytt arbeidsplass. Jeg elsker å bake og til nøds blir det toro når noe bare skal smelles sammen for å fylle kakebordet, men det er veldig sjeldent. Men husk at det er ikke alle som elsker å bake og tenker så veldig mye over dette. Og vet du hva? Det får være greit. De er god på andre ting. Dersom du er en person som er veldig opptatt av hva du putter i deg, så bør du være oppegående nok til å være forsiktig med felles servering. Det burde du virkelig ha skjønt selv. Uansett. Du forsynte deg, åpnet nebbet og fylte det helt selv. Your bad. Slutt å klag. Finn på noe helt annet. Anonymkode: fa6f1...a6c 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #213 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (3 minutter siden): På jobb? Ja. På jobb er bakevarer en gest. Noe å ha til kaffen. Valgfritt, vel å merke. Og hvor mye tid har du til rådighet når du kan holde på sånn som dette egentlig? Du har jo svart hyppigere her enn en som ikke har en jobb i det hele tatt? Du betviler at jeg har en jobb nå ja? Tro hva du vil,det er ikke alle som jobber 24/7. AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Jeg forstår at smaken ikke er det samme og alt det der, men du ble vel ikke tvangsfôret? I såfall, bytt arbeidsplass. Jeg elsker å bake og til nøds blir det toro når noe bare skal smelles sammen for å fylle kakebordet, men det er veldig sjeldent. Men husk at det er ikke alle som elsker å bake og tenker så veldig mye over dette. Og vet du hva? Det får være greit. De er god på andre ting. Dersom du er en person som er veldig opptatt av hva du putter i deg, så bør du være oppegående nok til å være forsiktig med felles servering. Det burde du virkelig ha skjønt selv. Jeg har lært nå,neste gang blir det neitakk til kake fra den personen. Ellers er det masse hjemmebakst der,så det er ikke slik at Toro er trenden. AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Uansett. Du forsynte deg, åpnet nebbet og fylte det helt selv. Your bad. Slutt å klag. Finn på noe helt annet. Anonymkode: fa6f1...a6c Heldigvis så klager jeg så mye jeg vil 😀 Anonymkode: f223a...eb5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #214 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (57 minutter siden): Mel kan faktisk gå ut på dato. Anonymkode: d4940...09e Og det kan komme biller i det. Anonymkode: d6f4c...9ba 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #215 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Og det kan komme biller i det. Anonymkode: d6f4c...9ba Ikke hvis du oppbevarer i tett boks. Anonymkode: f223a...eb5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #216 Del Skrevet 13. mars Jeg baker mye kaker helt fra grunnen, og får skryt for det. Innimellom lager jeg Toro også. Jeg kan garantere at ingen av disse Toro-haterne her ville klart å spotte en Toro-kake gjemt blant 5 andre hjemmelagde sjokoladekaker i en blindtest. Aldri i verden. Anonymkode: d6f4c...9ba 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #217 Del Skrevet 13. mars Finnes det noe annet? Anonymkode: 97569...f2c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #218 Del Skrevet 13. mars AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Ikke hvis du oppbevarer i tett boks. Anonymkode: f223a...eb5 Jeg har 10 sorter mel, i pose, gidder ikke boks. Dessuten kommer jo melbiller i posen du kjøper så toget har jo muligens gått allerede før du hiver det i boks. Anonymkode: d6f4c...9ba 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #219 Del Skrevet 13. mars Toro lager gode kaker. Kan skjønne at det kan bli kjedelig med Toro i bryllup, men på jobb burde Toro være mer enn godt nok. Anonymkode: e8e12...c1b 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 13. mars #220 Del Skrevet 13. mars SPOCA skrev (28 minutter siden): Synes det er helt greit. Tenker ikke mye på det. Tenker heller at det er hyggelig de gidder og orker. Enig! Anonymkode: e8e12...c1b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå